Aquest divendres 30 de juliol és el Dia Internacional de l’Amistat, una data especial que se celebra arreu del món en honor al sentiment més autèntic que uneix a persones de diferents fronteres, de diferents caràcters... Sense dubte, és un dia que sempre a COLOR IT ens agrada molt recordar. I és que creiem que l’amistat és un dels tresors més importants i valuosos que podem tenir a les nostres vides. Per aquest motiu, volem proposar-te que regalis als teus amics més especials COLOR IT! L’ONU va proposar des del 2011 que l’amistat fos una eina efectiva per poder aconseguir la pau del món i acabar amb la violència. D’aquesta manera, es podia aconseguir crear una societat més justa, solidària i harmònica. Però saps com va néixer aquesta data tan especial?

Sabies que a COLOR IT cada dia, de dilluns a dijous, els dediquem una part a un col·lectiu diferent? Doncs sí! Perquè ens encanta poder compartir amb cada un dels nostres clients, i oferir-los allò que més els hi agrada! Vols saber quins dies especials...

Gaudir d’una casa a prop del mar és un gran reclam en tots els sentits, però pels artistes i els amants de la creativitat, encara ho és més. El mar sempre ha estat una font d’inspiració per molts artistes. L’olor de mar, a sal, a sorra mullada; el so de les onades reposant, el joc de llum i colors, i la incertesa que brinda l’horitzó junt amb el cel són, sense dubte, inputs positius per crear un poema o una peça de ceràmica, per exemple.

Com a amants i experts de la pintura en ceràmica, en aquest article et volem ensenyar com fer la tècnica del puntillisme perquè puguis crear peces de ceràmica d’allò més creatives i originals! Una tècnica artística molt innovadora que ha estat utilitzada per molts i molts artistes del passat i de l’actualitat. T’expliquem en què consisteix i quin ha estat el seu recorregut en grans obres.

Ja és un fet! L’estiu torna un any més per quedar-se uns mesos i oferir-nos un gran ventall de coses boniques! Vacances, escapades, mar, muntanya, sopars a una terrassa a la fresca i dinars en família després d’una gran remullada per treure’ns la calor. Aquests són alguns dels plans que tenim per l’estiu, i vosaltres? A COLOR IT volem proposar-vos un de molt especial i divertit que podràs compartir amb els més petits de casa: crear manualitats d’estiu tots junts!