COLOR IT CELEBRA 7 ANYS COMPARTINT CAFÈ I ART

En Color it estem de celebració, complim 7 anys des de la nostra obertura, i volem compartir amb tots els nostres lectors com ha estat està apassionant aventura que ens ha aportat tants moments inoblidables al costat de vosaltres.

 

Al llarg d’aquests anys, sou molts els que heu passat per Color it i heu omplert de color i ceràmica aquest espai creatiu en el qual vosaltres sou els veritables protagonistes i, sobretot, els autèntics artistes.

 

Un camí recorregut replet de color i grans moments

En els nostres inicis, la majoria dels nostres clients eren petits artistes que venien als tallers a aprendre i divertir-se mentre gaudien d’un berenar saludable. Les nostres activitats en centres escolars van tenir un gran acolliment, per això vam anar ampliant i organitzant esdeveniments per al gaudi dels més petits.

A poc a poc, es van anar incorporant famílies completes que compartien i creaven junts en aquest espai d’oci i relaxació. Els nostres tallers per a famílies sempre han tingut molt bon acolliment.

 

I com era d’esperar, aquesta agradable i diferent experiència, va ser tan ben rebuda que molts vau decidir venir a relaxar-vos amb un cafè mentre li donàveu curs a la vostra imaginació.

 

Nens, adolescents, adults, ancians, solters, casats, amb amics o solos… La nostra sala sempre ha estat plena de persones de totes les edats i gustos. Hem treballat en residències d’ancians i hem rebut més del que hem donat.

 

Tallers infantils, Festes d’aniversaris, Comiats de solter/a, Aniversaris, Team Bulding, Reunions d’amics… Han estat innombrables els esdeveniments que hem tingut el plaer d’organitzar-vos.

 

En Color it continuem oferint activitats per a tots

 

Per als més petits comptem, entre altres, amb aquestes activitats que segur us encantaran:

 

  • Casal d’estiu i Setmana Santa per a gaudir del temps de vacances gaudint de l’art i desconnectant de les rutines del curs escolar.
  • Celebració d’aniversari, una celebració diferent i creativa on tots els convidats es van amb un bonic record.

 

I per als adults ampliem les nostres activitats perquè no us faltin idees per a gaudir:

 

  • Festes d’aniversaris per a adults perquè igual vols donar-li un toc diferent dels teus aniversaris compartint amb els teus diversió i creativitat.
  • Trobades per a famílies perquè vingueu tots i us emporteu peces fetes per vosaltres per a decorar la vostra llar.
  • Comiats de solters i solteres perquè sabem que no tots els comiats són iguals i volem aportar un enfocament diferent.
  • Team Building corporatiu perquè els moments de team building comencin compartint amb els col·legues la creativitat que tots posseïm.

 

Un especial agraïment als veïns de Sant Cugat. Sempre al nostre costat.

La relaxació que se sent en prendre un cafè mentre es dona curs a la imaginació ha estat molt ben rebuda pels veïns de Sant Cugat.

 

Sentim que durant aquests 7 anys hem tingut un gran acolliment i les vostres innombrables mostres d’agraïment ens fan sentir com un lloc de referència, tant per a passar una estona agradable prenent alguna cosa, com per a desconnectar de la rutina diària i gaudir, només o en companyia, de moments agradables, divertits i diferents.

 

Estem molt agraïts a tots els nostres clients de Sant Cugat per les vegades que veniu, repetiu i ens trieu per a passar aquestes estones d’oci i desconnexió. Els vostres somriures, inquietuds artístiques i les vostres ganes de fer una mica diferents ens aporten sempre aquesta il·lusió de continuar endavant oferint-vos diferents possibilitats de gaudi a través de l’art i del color.

 

L’aventura continua i us esperem a tots

En Color it continuem treballant dia a dia, innovant i aprenent al costat de tots vosaltres de l’art de la pintura i la ceràmica, però sobretot de l’art del gaudi tan important per a la nostra felicitat.

 

Som aquí per a oferir-vos nous tallers i moments inoblidables, amb gran varietat de peces per a decorar i utilitzar a les vostres cases, o per a tenir un bonic detall amb algú especial.

 

I amb la nostra àmplia carta en la trobaràs gran varietat de beguda i menjar per a prendre en el nostre saló o a la terrassa.

 

Us esperem amb els braços oberts i moltes ganes de complir altres 7 anys més al vostre costat en el nostre espai de Sant Cugat.

 

Contacta amb nosaltres, descobreix les nostres activitats i reserva una taula per a viure un moment únic.

 

Gràcies per acompanyar-nos tot aquest temps!