Color It: Activitats per a Adults

Momentos Inolvidables en Color It: Actividades para Adultos

Fent Art i Celebrant Moments en Color IT

Sant Cugat ofereix un racó acollidor i creatiu per a aquells que busquen celebrar moments especials amb amics o simplement gaudir d’un temps relaxat amb ells mateixos: Color IT.

Color IT, fusiona la calidesa d´un esmorzar, berenar o una bona copa de vi amb una experiència en pintura en ceràmica. És el lloc perfecte per a trobades i activitats en grup.

Explora amb nosaltres algunes de les experiències que oferim, des de festes d´aniversari fins a sessions de Teambuilding, comptem amb diversitat d´opcions per a tots els gustos.

 

Activitats que donaran un toc de color a la teva vida

Hi ha moltes maneres de divertir-se ia Color IT volem oferir-te-les per connectar amb les persones que t’envolten dia a dia a través de la ceràmica i el color:

 

  • Trobades familiars. Gaudeix amb els teus creant moments familiars que mai no oblidaran.

 

  • Trobades d´amics. Un pla diferent i divertit per gaudir amb amics.

 

  • Trobades de companys de feina. Per sortir de la rutina i posar un toc de color a la vostra relació.

 

  • Sessions de Teambuilding. Descobreix una forma innovadora d’enfortir la connexió amb el teu equip amb les sessions de Teambuilding que oferim a Color IT. Una experiència única en què la creativitat es converteix en el nexe entre companys de feina.

 

  • Comiats de soltera. Cada cop són més reclamades aquestes activitats on es creen moments i records de per vida. Ens hem trobat amb diferents opcions:

 

 

  • Pintar la vaixella per a la núvia: On tots els convidats pinten una peça de la ceràmica amb una temàtica ja definida per regalar a la núvia.

 

  • Activitat lliure: Simplement gaudir de l’experiència conjunta on cadascú pinta una peça compartint aquest moment d’art i de diversió.

 

Activitat Lliure o Dirigida a Color IT Tu tries!

Sigui quin sigui el vostre cas, si voleu gaudir-lo de forma diferent, us proposem una experiència en pintura de ceràmica gaudint d’un temps de qualitat i creant moments. Et proposem diferents opcions:

  • Activitat lliure. És la més sol·licitada. Només heu de reservar la vostra taula. Seleccioneu el dia i hora i dieu-nos quants sereu. No us preocupis si mai no heu pintat o creiu que no tenius gaire inspiració. El personal de COLOR IT us explicarà els diferents materials auxiliars que tenim per pintar i com s’utilitzen i us donaran idees i guiaran en tot el que necessiteu.

Si hi ha un estil en concret us agradi, mostreu-nos la foto i us direm com començar!! Deixeu anar la vostre imaginació i us sorprendreu.

Aquesta activitat la podeu realitzar tant a COLOR IT, a CASA o ENLLÀ ON TU VULGUEU. Cal que seleccioneu les peces que més us agradin i nosaltres us muntem un KIT TAKE AWAY per a tantes persones com vulgueu… Així podreu gaudir de l’activitat allà on preferiu. Un cop pintades les peces caldrà que ens les porteui i nosaltres les laquem i enfornarem.

 

  • Activitat dirigida. Si desitgeu aprofundir en una tècnica en concret o desitgeu una activitat de grup dirigida per una especialista consulteu.

 

COM FUNCIONA L’EXPERIÈNCIA DE PINTURA EN CERÀMICA?

DES DE COLOR IT T’OFERIM una experiència en 5 senzills passos:

 

  1. Tria la peça de ceràmica: Explora la selecció i troba la peça perfecta. Tenim gran varietat de peces: figures, tasses, bols, safates, gerres, caixes, guardioles, etc.

 

  1. Tria les pintures i els materials auxiliars: Submergeix-te en una paleta de colors per donar vida a la teva creació. Disposem de molts materials auxiliars que et permetran crear peces molt boniques sense necessitat de saber dibuixar: cintes adhesives, rascadors, perfiladors, segelles de goma de tota mena des d’animals o flors a tota mena de lletres, plantilles serigrafiades (silkscreens), plantilles (estencils), paper carbó per transferir dibuixos, sabó per pintar amb bombolles de sabó, etc.

 

 

  1. Pinta i diverteix-te: Deixa volar la teva creativitat i demana consells als nostres especialistes. Elles us explicaran com utilitzar els diferents materials per tenir un acabat completament professional. Si hi ha un estil quete agrada, mostra’ns una foto i et guiarem en el procés.

 

  1. Lacat: Un cop acabada, ens encarreguem de lacar i enfornar la teva obra mestra. El lacat i enfornat li dóna la protecció que necessita perquè puguis utilitzar cada dia a la teva taula. Un cop finalitzades les peces són aptes per al rentaplats i per al seu ús al forn.

 

  1. Recollida: En general les peces estan a punt en una setmana, però per evitar venir i no tenir la peça llista, publiquem quan estan a punt per lliurar les peces a través del nostre canal d’Instagram.

 

 

Reserva Taula i explora la teva Creativitat!

Celebra moments únics amb activitats per a adults a Sant Cugat. Ja sigui una festa d’aniversari, un comiat de soltera o una sessió de teambuilding, us oferim un espai acollidor per xerrar, pintar ceràmica i gaudir de la companyia dels vostres amics.

Per a més detalls, no dubtis a trucar-nos o escriure’ns per WhatsApp al 663 826 880. També pots enviar-nos un email a colorit@colorit.es. Som aquí per fer de la teva experiència en Color IT una cosa extraordinària, plena de creativitat i diversió.

Si ja tens clar el dia, t’aconsellem que reservis la teva taula al següent enllaç

T’esperem per crear records inoblidables!