blog clorit 2024 activitats extraescolars

Organitza les Activitats Extraescolars d’Estiu dels teus fills

blog clorit 2024 activitats extraescolars
L’estiu, aquesta època de l’any tan esperada pels nens i temuda pels pares que treballen. Com ocuparan els seus dies els més petits. És una pregunta que ronda el cap de molts pares any rere any. La resposta està en trobar activitats lúdiques, educatives i emocionants que no només mantinguin entretinguts als més petits, si no que també ofereixin oportunitats de creixement i desenvolupament durant els llargs dies d’estiu.

La Importància de l’Oci i la Diversió

L’estiu és temps de gaudir, explorar i aprendre més enllà de les parets de l’escola. És essencial que les activitats en la que participin els teus fills no només els entretinguin, si no que també els estimulin mentalment i els motivin a descobrir noves passions. L’oci, lluny de ser un simple entreteniment, és una eina fonamental pel desenvolupament dels nens. Els permet desenvolupar habilitats socials, creativitat, autonomia i resolució de problemes, tot mentre es diverteixen i gaudeixen de noves experiències.

El Gust per les Activitats Artístiques i els seus Beneficis

Les activitats artístiques son una opció perfecta per l’estiu. Pintar ceràmica, fer manualitats amb diferents materials, participar en jocs d’expressió corporal i improvisació, són només algunes de les formes en la que els nens poden explorar la seva creativitat i expressar-se lliurement. Més enllà de la diversió, aquestes activitats fomenten la concentració, la paciència i el pensament crític, habilitats que seràn útils en totes les àrees de les seves vides.

Les Amistats que es Fomenten i l’Aprenentatge que s’Obté

Un dels aspectes més valuosos de les activitats extraescolars d’estiu és l’oportunitat d’establir noves amistats i enfortir els llaços existents. L’ambient relaxat i divertit de les activitats d’estiu facilita la creació de connexions entre els nens, el que els ajuda a desenvolupar habilitats socials i emocionals fonamentals, com la col·laboració, la comprensió cap als altres i la capacitat per resoldre problemes de forma constructiva. A més, aquestes activitats ofereixen oportunitats d’aprenentatge úniques que van més enllà de les aules, permetent als nens explorar els seus interessos i descobrir noves passions.

La nostra activitat dirigida d’estiu

Busques una activitat dirigida a Sant Cugat diferent, creativa i flexible?

Què fem?

Durant les nostres activitats dirigides d’estiu, els nens tindran l’oportunitat de participar en una àmplia varietat d’activitats creatives i divertides. Cada dia iniciem i acavem dues activitats: una de pintura en ceràmica utilitzant una técncia diferent cada dia i una manualitat amb diferents materials com l’scrapbook, fang, pots de vidre i materials reciclats, cada dia serà una aventura plena d’oportunitats per explorar o desenvolupar la seva creativitat. A més, també hi haurà moments per jocs d’expressió corporal, improvisació i activitats a l’aire lliure al parc, garantint així una experiència variada i emocionant per tots els participants.

A Qui Va Dirigit?

Les nostres activitats dirigides d’estiu estan dissenyades per a nens i nenes a partir de primer de primària. La flexibilitat de les nostres activitats permet adaptar-les a les habilitats i interessos de cada nen, assegurant així una experiència enriquidora i satisfactoria per a tots els participants, independentment de la seva edat.

Dates:

Setmana 1: 24-28 de juny

Setmana 2: 1-5 de juliol

Setmana 3: 8-12 de juliol

Setmana 4: 15-19 de juliol

Setmana 5: 22-26 de juliol

Setmana 6: 29 de juliol- 2 agost

Setmana 7: 5-9 agost

Setmana 8: 26-30 agost

Semana 9: 2-6 de setembre

Preu/dia i horaris

Matins de 9-13.30h: 26 EUR

Matins + dinar de 9-14.30h: 36 EUR

Per a obrir un grup de menjador, necessitem la participació mínima de sis nens. L’hora de benvinguda és de 8.30 a 9 del matí i no té cap cost.
Assegura la teva plaça reservant ara mateix!

Omple el formulari online, truca’ns al 663 826 880 o envia’ns un email a colorit@colorit.es.

Insistim en la importància de reservar amb temps per a no quedar-se sense plaça i sense activitats pels nostres fills a l’estiu. L’estiu és molt llarg i les vacances escolars no coincideixen amb les laborals, mentre tu treballes, els teus fills poden gaudir d’activitats fetes a mida.