Pintar Cerámica y Disfrutar de un Café Relajante

Un Racó Creatiu per Pintar Ceràmica i Gaudir d’un Cafè Relaxant

Pintar Cerámica y Disfrutar de un Café RelajanteEndinsar-te en una experiència creativa et pot aportar inspiració, alliberament i gaudir de temps de qualitat. A Color IT, es fusionen la pintura de ceràmica amb el plaer de gaudir un cafè o un deliciós esmorzar o berenar, en un espai únic i acollidor. Color IT és el lloc perfecte per als que volen explorar el seu costat artístic mentre assaboreixen moments de tranquil·litat.

 

Troba la Màgia de Color IT

Al cor de la ciutat, Color IT és un lloc amb encant, ple de possibilitats artístiques i pensat per a tothom. Només entrar, una gran paleta de colors es desplega davant teu, convidant-te a gaudir d’una experiència creativa única. De seguida t’adones que no només és un lloc per pintar ceràmica, és un lloc on, a través de l’expressió artística, cada pinzellada explica una història.

Gaudeix d’un ambient creatiu i acollidor

L´ambient de Color IT respira creativitat. Les taules àmplies i ben il·luminades estan disposades estratègicament, oferint l’entorn que cadasqun necessita. A les prestatgeries trobaràs gran varietat de peces de ceràmica que són testimoni de la diversitat i originalitat que el nostre espai pot inspirar.

Selecció de Ceràmica d’Alta Qualitat

A Color IT, la qualitat és la pedra angular. Disposem de una gran varietat de peces de ceràmica: petites figures, tasses, bols, safates, gerros, caixetes, guardioles etc..… cada peça és seleccionada per oferir als artistes una àmplia gamma d’opcions per tot tipus de clients. La ceràmica, un cop pintada, la laquem i la coem a 1000 graus i, un cop finalitzat el procés, es apta pel seu ús com a vaixella diaria. Les pintures que s’utilitzen són especials per cerámiques amb contacte amb aliments, no són tóxiques i són aptes pel rentaplats i el forn.

El Procés Creatiu: Descobrint el teu potencial artístic

Llibertat d’expressió

A Color IT considerem que la llibertat d’expressió és fonamental. Cada un pot explorar la seva creativitat sense restriccions. La gran varietat de colors i eines disponibles permet que cada peça sigui única i diferent, reflectint la singularitat de qui la crea. No hi ha regles, només l’emoció de deixar que les idees flueixin per plasmar-les a la teva peça a través dels pinzells. Disposem de molts materials auxiliars que permeten fer grans dissenys sense necessitat de saber dibuixar o haber pintat mai: plantilles, seragrafiats, raspalls per fer esquitxats, rascadors, cintes adhesives etc..Si seguiu el nostre perfil de instagram o canal de you tube us guiem en com fer servir els diferents materials.

Assessorament Creatiu Personalitzat

Respectant sempre la llibertat, a Color IT també oferim assessorament creatiu als nostres clients. El nostre personal està disponible per oferir orientació i suggeriments. Només cal que ens diguis que vols fer i et guiem en el procés.

 

Gaudint d’un Cafè o Un Deliciós Berenar

Cafè, el Company Perfecte

A Color IT, no només trobes un estudi de ceràmica, sinó un espai on l’aroma d’un bon cafè es barreja amb la creativitat a cada taula. La cafeteria es converteix en la parella ideal per a un dia ple d´art i expressió.

 

Berenars que Complementen l’Experiència

La carta de berenars a Color IT és una barreja acuradament seleccionada de delícies que complementen l’experiència creativa. Des de pastissos artesanals fins a entrepans saludables, cada opció és pensada per satisfer els desitjos mentre no distreu la ment creativa. La combinació de ceràmica, cafè i delícies culinàries crea una experiència inigualable.

 

Color IT, Més que un Espai Creatiu

Color IT no és només un lloc per pintar ceràmica, és el lloc imprescindible per gaudir d’una experiència creativa amb els amics o família i passar una bona estona. La llibertat per expressar-se, la qualitat de la ceràmica, l’assessorament personalitzat i l’atmosfera relaxant fan d’aquest racó una destinació que no podeu deixar passar. Sumat a l’oferta de cafè i berenars, Color IT és un espai on l’expressió artística s’entrellaça amb la cerca de moments relaxats i deliciosos. Així, el nostre espai creatiu es converteix en el lloc preferit per a aquells que busquen més que una simple experiència.