Regala art en el Dia Internacional de l’Amistat

Aquest divendres 30 de juliol és el Dia Internacional de l’Amistat, una data especial que se celebra arreu del món en honor al sentiment més autèntic que uneix a persones de diferents fronteres, de diferents caràcters… Sense dubte, és un dia que sempre a COLOR IT ens agrada molt recordar. I és que creiem que l’amistat és un dels tresors més importants i valuosos que podem tenir a les nostres vides. Per aquest motiu, volem proposar-te que regalis als teus amics més especials COLOR IT!

L’ONU va proposar des del 2011 que l’amistat fos una eina efectiva per poder aconseguir la pau del món i acabar amb la violència. D’aquesta manera, es podia aconseguir crear una societat més justa, solidària i harmònica. Però saps com va néixer aquesta data tan especial?

En el juny del 1958 a Uruguai, un grup d’amics es van reunir per celebrar el Dia de l’Arbre. Un d’ells, el Dr. Artemio Bracho va ser qui va proposar celebrar aquest dia i festejar-lo, igual que ho fèiem en el Dia del Pare, de la Mare… Va ser en aquell moment quan es va fundar l’organització civil internacional Cruzada Mundial de la Amistad, amb el lema «Por un mundo mejor y más humano». Aquesta festivitat va anar creixent fins a arribar a les mans de l’ONU. Així doncs, no va ser fins al 27 d’abril del 2011 quan es va fer oficial. 

Mostra-li el molt que estimes al teu amic

Una paraula té molt de pes i significat. Però una paraula junt amb un detall, encara té més poder! Però què pots obsequiar-lo? Li agrada l’art? I la pintura? Li encanta deixar anar la seva imaginació i crear a través d’un pinzell? Tenim el teu regal perfecte! Et proposem tres opcions que estem segurs que no deixaràs perdre: 

  • KIT regal per pintar ceràmica a casa

Amb aquest regal, podrà pintar a casa la peça que hagis escollit i compartir amb ell o ella, si vols, aquesta activitat. Com pots aconseguir aquest obsequi? Vine a COLOR IT i tria la peça que vols regalar, els colors que més t’agradin i et donarem tots els materials necessaris perquè pugui decorar la seva peça còmodament. 

  • Targetes regals

Regalar temps de qualitat sempre és un obsequi que encanta! Som molts ja els que hem deixat enrere el típic regal material, i hem començat per apostar pels regals més autèntics, els que es comparteixen, els que s’acaben convertint en experiències, en vivències, en records…

La targeta regal serà un bon regal que permetrà al teu amic o amiga a venir al nostre espai creatiu i passar un temps d’allò més divertit, creant i prenent alguna cosa. Una molt bona manera de desconnectar de la rutina. 

  • Targeta bonus de 10-20 activitats dirigides

Si el teu amic o amiga és un fanàtic/a de la pintura en ceràmica, regalar la nostra targeta bonus pot estar en el seu TOP10 de regals magnífics que l’han obsequiat al llarg de la seva vida. I t’ho podem afirmar perquè a nosaltres ens encantaria! Regala creativitat i fes-ho a través del nostre bonus de 10-20 tallers o activitats dirigides. 

Vols saber més sobre aquestes propostes? Dirigeix-te a la nostra web o contacte amb nosaltres. Regala COLOR IT al Dia Internacional de l’Amistat!