Els dies especials de COLOR IT

Els dies especials de COLOR IT

Sabies que a COLOR IT cada dia, de dilluns a dijous, els dediquem una part a un col·lectiu diferent? Doncs sí! Perquè ens encanta poder compartir amb cada un dels nostres clients, i oferir-los allò que més els hi agrada! Vols saber quins dies especials de la setmana conviuen amb nosaltres setmanalment? A continuació, te’ls presentem!

Dilluns al matí

A COLOR IT volem que tots els nostres clients comencin la setmana amb molta creativitat, un aspecte molt beneficiós tant pel nostre cos com per la nostra ment. I com ho volem celebrar? Amb un 10% de descompte en la peça de ceràmica! I per acompanyar el teu moment de pintura i creativitat, t’oferirem un cafè o un tallat, de manera gratuïta

Tens un pla millor per començar la setmana com un bon artista es mereix? 

Dimarts al matí

El segon dia de la setmana, al matí, està dedicat especialment per aquells artistes de més de 60 anys. I és que volem crear un espai només per ells, perquè gaudeixin del seu temps lliure i de les seves ganes de crear, experimentar i gaudir de la vida! Tens més de 60 anys i vols pintar en ceràmica? Doncs podràs gaudir d’un descompte del 10% en la teva peça de ceràmica, i d’un tallat o cafè, cortesia de la casa!

Dimarts a la tarda

És moment de crear un espai per aquell grup d’amics i amigues, que han deixat les responsabilitats i la rutina aparcades a fora, i han entrat a la nostra cafeteria per gaudir de la ceràmica, entre riures, converses i confidències. I què millor que fer tot això, al costat d’una bona copeta de vi, que us convidarem. Així doncs, a COLOR IT, els dimarts a la tarda celebrarem el Friends&wine!

Dimecres durant tot el dia

Els joves també tenen un espai a COLOR IT, com no podria ser d’una altra manera! ¿Per què? Perquè la pintura en ceràmica els hi ofereix infinitat de beneficis! Així doncs, si tens entre 14 i 18 anys, entra a la nostra cafeteria creativa, pren-te un dels nostres refrescos que t’oferirem gratuïtament, i a pintar! Per tu també tenim un 10% de descompte en el teu kit de pintura (peça de ceràmica, pintures, materials i eines). 

Dijous al matí

Vols tenir amb tu el record més bonit i únic que podràs tenir per sempre del teu petit o petita? A COLOR IT, els dijous al matí volem que siguin per tu i pel teu nadó. Un espai on podràs pintar les seves empremtes en una peça de ceràmica que decorarà casa teva per sempre! I per animar-te que creïs aquesta peça tan especial, t’oferim un 10% de descompte en la peça i un refresc gratuït. 

Dijous a la tarda

El dia de l’adult se celebra el dijous a la tarda! Un moment ideal per desconnectar de la feina i centrar tots els sentits en l’art, la pintura, la ceràmica… No t’ho pensis més i vine a gaudir del 10% de descompte que t’oferim a COLOR IT perquè gaudeixis de la pintura en ceràmica i la comparteixis amb qui vulguis! 

Desitjant compartir una estoneta amb nosaltres? T’esperem amb un pinzell a la mà i moltes coses per crear! A COLOR IT tu ets important, tots els clients són essencials!