que_hacer_con_niños_en_barcelona

Què fer aquest cap de setmana a Barcelona amb nens?

En moltes ocasions, trobar activitats diferents que sorprenguin als teus fills és una tasca complicada. Per això, si encara et preguntes què fer aquest cap de setmana a Barcelona amb els nens, des de Colorit et portem una innovadora sorpresa. 

Et convidem a venir i conèixer tots els plans que tenim preparats per tu i la teva família. A la nostra cafetería podreu pintar figures de ceràmica, que després et podrás emportar per decorar el saló de casa teva i passar una tarda agradable. A més, també oferim diferents tallers, tant per nens com per adults. 

És un dels millors plans a fer aquest cap de setmana a Barcelona amb nens. Aconseguiràs que gaudeixin mentre duen a terme activitats a les que no estan acostumats. A més, podran deixar volar la seva imaginació i fer els seus propis dissenys. 

Si vols més indormació sobre aquest tema, pots posar-te en contacte amb nosaltres i t’informarem de totes les activitats de les que disposem. Anima’t a fer quelcom diferent amb els teus fills!

 

Què es pot fer amb nens aquest cap de setmana a Barcelona?

Els nens necessiten sentir estímuls diferents constantment. S’acostumen a avorrir amb facilitat, així que hauràs de pensar en activitats diferents per entretenir-los. La pintura pot ser un dels millors plans a fer amb nens a Barcelona. 

I COLOR IT és la solució a tots els teus problemes. Hem creat un ambient agradable on els nens poden expressar les seves emocions a través dels nostres tallers i activitats dirigides. Oferim moments amb família en els quals els teus fills poden convertir-se en autèntics artistes. 

A més, si ho desitges, tu també pots pintar amb ells, gaudir d’una tassa de xocolata calenta, o tastar algun dels nostres entrepans y dolços. No cal que busquis cap altre lloc, perquè a COLOR IT tindràs tot el que necessitis per dur a terme un pla genial amb nens.

 

FAQ COVID

  • Puc fer la reserva per telèfon

Volem que no t’hagis d’amoinar per res, i per això pots reservar la teva taula trucant per telèfon. T’atendrem i et donarem tota la informació que requereixis.  

  • Puc reservar via web 

Una altra opció que t’oferim és reservar per internet. A la nostra pàgina web trobaràs l’apartat per comprovar la nostra disponibilitat i triar el dia que vulguis per venir a visitar-nos. 

  • Cancel·lació per covid

Som conscients de la nova situació en què vivim, i per això, mantenim totes les mesures de seguretat necessàries per garantir la protecció de tots els nostres clients. Per tant, dins del local sempre s’haurà de dur mascareta i respectar la distància de seguretat.

 

Coneix-nos 

COLOR IT és un concepte diferent on podràs venir amb tota la teva família a passar la tarde o el matí fent una cosa diferent. A més, el nostre espai també és perfecte per cel·lebrar festes infantils o d’aniversari. 

Si en un futur vols organitzar algun esdeveniment, pots posar-te en contacte amb nosaltres perquè puguem organitzar-ho amb tots els detalls que vulguis. Si estàs interessat en qualsevol dels nostres serveis, t’animem a visitar la nostra pàgina de preus perquè tinguis més informació sobre aquest tema. 

D’altre banda, pots regalar els nostres serveis a qualsevol persona que vulguis. És un regal diferent per sorprendre a grans i petits. 

També et podem ajudar en:

Si busques una empresa d’esdeveniments a Sant Cugat, t’animem a visitar COLOR IT. Ens trobem a l’Avinguda Lluís Companys, 24 i estem oberts de dilluns a divendres de matí de 8.30h a 13.30 i de dimecres a divendres de 16.30 a 20.30 hores. Els dissabtes també estem oberts de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 21.00. 

 

Ara ja pots afegir a COLOR IT a la teva llista de llocs per a anar amb nens a Barcelona. Una cop vinguis, t’enamoraràs del nostre local i voldràs repetir més vegades per passar temps de qualitat amb els teus fills. T’hi esperem perquè gaudeixis de la pintura amb els teus fills!