niña manos pintadas

Festes d’aniversari originals per nens 11 anys Barcelona

L’aniversari d’un nen és el moment que porta esperant durant tot l’any. És un moment molt especial per a ell i com a pare o mare voldràs que sigui inoblidable. Això implica que hauràs de conèixer diferents llocs on fer festes d’aniversari originals per nens d’11 anys a Barcelona. 

Hi ha un bon grepat de llocs diferens que ofereixen l’organització de l’esdeveniment que vulguis, però si busques alguna cosa que realment impressioni als teus fills i als seus amiguets, et recomanem que donis un cop d’ull a la nostra àmplia oferta d’activitats. A COLOR IT oferim una experiència única que no és comparable a cap altre establiment.

Ens encarreguem d’organitzar festes d’aniversari originals per nens 11 anys Barcelona perquè puguis passar un temps agradable amb els teus fills. Et recomanem que et posis en contacte amb nosaltres perquè puguis fer la reserva el dia que vulguis. Afanya’t i revisa la nostra agenda!

On fer festes d’aniversaris originals a Barcelona per a nens d’11 anys?

Les festes d’aniversari són moments on els nens gaudeixen jugant amb els seus amics i compartint temps de qualitat amb ells. És una gran oportunitat per afermar llaços d’amistat i trencar la rutina de l’escola.

El més important a l’hora de fer festes d’aniversaris originals a Barcelona per a nens d’11 anys és buscar la novetat. Els nens necessiten estímuls constantment i tendeixen a avorrir-se amb facilitat, per això has de trobar un lloc on puguin deixar volar la seva imaginació.

El lloc perfecte el trobaràs a COLOR IT. Estem ubicats a l’Avinguda Lluís Companys, 24 a Sant Cugat del Vallès. T’oferim la possibilitat d’organitzar amb nosaltres qualsevol esdeveniment que vulguis. Disposem d’una cafeteria on podràs pintar peces de ceràmica. També oferim diferents tallers perquè els més petits també puguin divertir-se.

FAQ COVID

 

  • Es pot fer una reserva per la web o per telèfon

Si vols més informació sobre els nostres serveis, pots posar-te en contacte amb nosaltres trucant al 663 826 880. A la nostra pàgina web, també pots fer la reserva de la taula que vulguis el dia que prefereixis. 

  • Quin és el màxim de persones per taula?

A COLOR IT som conscients de la situació que estem vivint actualment i mantenim totes les mesures necessàries per a garantir la seguretat dels nostres clients. En el nostre espai creatiu comptem amb set taules amb un màxim de sis persones per cadascuna.

Coneix-nos 

COLOR IT t’ofereix un espai creatiu on tothom pot expressar les seves emocions expressar les seves emocions a través de l’art. No és un lloc enfocat només a nens, sinó que tu també pots visitar-nos amb el teu grup d’amics i passar una tarda diferent i en bona companyia.

En aquest sentit, tenim diverses opcions. D’una banda, tenim diferents festes infantils amb diversos packs perquè puguis organitzar la festa com vulguis. També oferim la possibilitat d’organitzar esdeveniments a casa. Així podràs estar a la comoditat de la teva llar mentre nosaltres ens encarregarem de donar-te les eines necessàries perquè puguis pintar una peça de ceràmica des del teu saló.

També et podem ajudar en:

 

Si necessites fer una festa d’aniversari per a nens d’11 anys a Barcelona, et recomanem que contractis els nostres serveis d’activitats Sant Cugat. Serà una oportunitat única perquè puguis gaudir dels teus fills en un ambient diferent.

A més d’aquesta mena de servei, sempre seràs benvingut en la nostra cafeteria perquè puguis passar una tarda agradable degustant els nostres plats dolços i salats, al mateix temps que pintes una peça de ceràmica. És una de les millors activitats per a fer avui a Barcelona amb nens.