libre de gluten

La nostra cafeteria especialitzada en aliments sense glútens

La celiaquia és una de les malalties de les quals més se’n parla en els últims anys. A causa d’una intolerància al gluten, moltes persones pateixen una inflamació de la mucosa de l’intestí que els hi fa trobar-se malament cada cop que mengen un aliment que conté gluten. És per aquest motiu que els celíacs necessiten que la seva dieta sigui sense gluten, una cuina que de vegades és molt costosa de trobar en establiments, en locals, bars o restaurants. No obstant això, a COLOR IT som una cafeteria sense gluten a Sant Cugat. Així doncs, benvinguts al nostre espai, celíacs i celíaques d’arreu del món!

En les últimes dècades, les xifres d’aquesta malaltia han anat en augment, afectant aproximadament al 2% de la població. La causa? No hi ha una en concreta! Pot ser tant per predisposició genètica, derivat a un mal funcionament del sistema immunològic o per factor mediambientals. Pel que fa a les conseqüències, cada persona la pateix d’una manera o d’una altra, tot i que els símptomes solen ser: vòmits, diarrea o estrenyiment, distensió abdominal o irritació de l’intestí.

Així doncs, a grans trets, els celíacs han de fer fora de la seva dieta el pa, la pasta i els productes derivats del blat, a l’ordi i al sègol. Així i tot, són cada cop més les marques ecològiques que volen apostar per una alimentació sense gluten. Com per exemple, ZEALIA, una marca que es dedica plenament a l’elaboració de productes sense gluten ecològics, amb una gestió total de tots aquells ingredients que es consideren al·lèrgens.

Una empresa que, dia rere dia, té l’objectiu de millorar en els seus productes per, a la vegada, poder millorar la qualitat de vida d’aquells que pateixen aquesta malaltia o que, simplement, volen deixar de consumir gluten. El seu èxit? Clarament, triar els ingredients més saludables i de qualitat per elaborar productes exquisits, ecològics i sans.

I a COLOR IT tenim la millor selecció d’aquests productes pels nostres clients! Magdalenes, bastonets mediterranis o de sèsam, galetes de poma o de xocolata i avellanes, brioixos de pastanaga i gingebre, pa i molts més són els productes que podràs trobar a la nostra carta sense gluten.

Vine a COLOR IT i gaudeix d’un sabor exquisit i de qualitat de la mà de ZEALIA i de la nostra companyonia! T’hi esperem a la nostra cafeteria sense gluten a Sant Cugat!