blog_colorit_niños

Els plans més divertits per aquest estiu

A COLOR IT comencem ja el compte enrere per gaudir de les nostres activitats dirigides d’estiu. Així que volem donar la benvinguda a tots aquells nens i nenes que, en una setmana, estaran al nostre espai creatiu per passar les seves vacances rodejats de pintura, ceràmica i molta creativitat! Aquest any tenim moltes sorpreses preparades pels més petits i joves de casa. Amb ganes que arribi el dilluns 27 de juny?

Tenim la certesa que aquest any, les nostres activitats d’estiu tornaran a prendre la forma que tenien abans de la pandèmia. I és que ja són dos els estius que hem hagut de prendre mesures rigoroses per evitar el contagi i la propagació del coronavirus. Aquest any, molt més tranquils i amb molta més llibertat, hem pogut preparar uns mesos en què la diversió, l’entreteniment i l’art estaran a l’ordre del dia

Unes setmanes que es dedicaran, a través dels nostres professionals, a ensenyar als nens i nenes tècniques de pintura en ceràmica divertides i versàtils, que ajudaran a crear peces de ceràmica d’allò més increïbles. Però, també, a divertir-nos entre tots mitjançant jocs lliures al Parc de Sant Cugat, a crear manualitats molt variades i a pintar peces de tota mena!

Hem organitzat unes activitats amb la finalitat que els nens i nenes, que ens han escollit per passar les seves vacances escolars amb nosaltres, s’ho passin molt bé, aprenguin i comparteixin les seves emocions, felicitat o inquietuds amb tots els seus companys i companyes

De quina manera? Creant manualitats entre tots amb materials reciclats i reciclables; pintant peces de ceràmica amb pintures no contaminants i utilitzant infinitat de tècniques; jugar a jocs que es decidiran entre tots i activitats d’expressió corporal, gaudint de l’aire lliure. Activitats que convidaran a compartir, conversar, riure i fruir de les vacances de la millor manera! 

Quins dies tindran lloc les nostres activitats dirigides aquest any?

  • Del 27 de juny a l’1 de juliol
  • Del 4 al 8 de juliol
  • De l’11 al 15 de juliol
  • Del 18 al 22 de juliol
  • Del 25 al 29 de juliol
  • De l’1 al 5 d’agost
  • Del 29 d’agost al 2 de setembre

Així doncs, la segona, tercera i quarta setmana romandrem tancats per vacances. No oblidis que l’horari de les activitats serà els matins de dilluns a divendres, de 9:00 h a 13:30 h. Com sempre, et donem la possibilitat que el teu fill o filla pugui dinar amb nosaltres fins a les 14:30 h. També oferim un servei d’acollida, de 8:30 h a 9:00 h. 

Com pots fer la teva reserva?

Per poder informar-te de si encara queden places per apuntar al teu petit o petita a les nostres activitats d’estiu (les places són limitades), contacta amb nosaltres. Truca’ns al 93 857 56 57, o bé, envia’ns un email a colorit@colorit.es. Per més informació, dirigeix-te al nostre apartat d’activitats dirigides. 

A per un estiu ple d’emocions, somriures i aventures noves! I si vols gaudir amb tota la família de la pintura en ceràmica, també podràs venir a la nostra cafeteria creativa, reservar la teva taula i gaudir de dues hores de pintura molt entretingudes.