manualidades navideñas

Descobreix com han anat les nostres activitats dirigides de Nadal fins al moment

Queden menys de quatre dies perquè les nostres activitats dirigides de Nadal finalitzin. I és que des de la passada setmana de desembre a COLOR IT hem organitzat unes activitats d’allò més nadalenques, perquè els petits de casa s’ho passin molt bé durant les seves vacances escolars que van començar el 27 de desembre i finalitzen el 10 de gener. 

Com cada any, per aquestes dates, a COLOR IT hem creat un espai on poder deixar volar la nostra imaginació i creativitat a través de la creació de manualitats i la decoració de peces de ceràmica. Totes les nostres propostes han estat lligades a la temàtica nadalenca, ja que Nadal és el gran protagonista d’aquestes setmanes. 

Sense dubte, han estat uns dies molt màgics, on la diversió, l’entreteniment i la creativitat han envaït cada racó de la nostra cafeteria. Ens encanta poder compartir aquest espai amb els nens i nenes, de totes les edats, que a cada casal confien en nosaltres. Per aquest motiu, a COLOR IT sempre treballem molt, setmanes abans, per crear una programació que s’ajusti a ells i que aconsegueixi entretenir, divertir, compartir i també aprendre coses noves. 

manualidades navideñasVols saber quines activitats hem fet durant aquests dies? Doncs bé, durant aquestes setmanes, hem creat peces de ceràmica de temàtica nadalenca, a través de tècniques que hem anat ensenyant, com per exemple la tècnica Silkscreen o tècnica amb plantilles. 

Així doncs, hem pogut crear i decorar peces com bols, tasses, plats i altres figures nadalenques de manera lliure, i també aplicant els coneixements que s’han anat aprenent sobre diferents mètodes per pintar en ceràmica. 

 

I les manualitats? T’estàs preguntant quines hem fet? Doncs hem creat tota mena d’objectes a través de materials reciclats o altres, com cordills, boles de porexpan, plomes, llana, aquarel·les, espelmes…manualidades navideñas

Objectes com una corona nadalenca, un atrapa somnis, un marc de fotos en forma de ninot de neu, una banderola nadalenca, un porta espelmes amb decoració de Nadal o rens. Totes aquestes manualitats han estat les que han pogut elaborar els nostres nens i nens en aquestes setmanes de vacances. I encara ens queden uns quants dies per poder compartir moltes més experiències!

 

Abans de finalitzar, volem agrair a totes les famílies que han volgut compartir aquests dies amb nosaltres i que han cregut i confiat en el nostre projecte. També volem aprofitar per desitjar un feliç 2022 a tots els nostres clients!