donde celebrar cumpleaños infantiles en barcelona

On celebrar aniversaris infantils i per a adolescents a Barcelona? Color It!

S’acosta l’aniversari del teu fill i t’agradaria celebrar-ho d’una manera especial? Estàs buscant llocs originals per celebrar aniversaris per Barcelona i els seus voltants amb la idea de viure una experiència única? Si encara no tens cap pla en ment, i els llocs que has vist per celebrar aniversaris infantils a Barcelona no et convencen, has de venir a Color It!

Color It és tot el que el teu fill i tu necessiteu aquest any per que pugui celebrar el seu gran dia envoltat dels seus amics en un entorn creatiu únic. Som un espai situat a Sant Cugat on grans i petits poden gaudir de la tranquil·litat que els aportem i desenvolupar la seva creativitat.

 

COLOR IT, ON CELEBRAR ANIVERSARIS INFANTILS A BARCELONA ÉS UNA EXPERIÈNCIA SENSE PRECEDENTS

Tots els seus convidats s’emportaran un bon regust de boca si decideixes organitzar la festa a la nostra cafeteria-taller. I és que, a més de berenar i passar una estona distesa junts, els assistents tindran l’oportunitat de pintar la seva pròpia peça de ceràmica.

Vols un pastís temàtic o del personatge preferit del protagonista de la festa? Truca’ns i encarrega’ns-ho! Nosaltres ho farem realitat

 galletas divertidasTan sols hauran de triar si prefereixen pintar un plat, una tassa o una figura, pensar en els colors i les pintures que més els agradin, i deixar volar la seva imaginació! Quan la festa acabi, l’equip de Color It ens encarregarem de preparar les peces en els nostres forns perquè, en menys d’una setmana, se les puguin emportar a casa i tenir així un record d’allò més especial del dia de l’aniversari.

Descobreix els packs que t’oferim en Color It, un dels llocs més singulars per celebrar aniversaris a Barcelona.

Et ve de gust saber més sobre el nostre espai creatiu i tot el que t’oferim per la celebració de l’aniversari del teu fill? A continuació, trobaràs els diferents packs que tenim disponibles. En tots ells s’inclou una activitat de pintura monitoritzada, amb 1 monitor cada 10 nens. Si no t’acaba de convèncer cap, no et preocupis! Consulta’ns sense compromís.

  • Festa Bàsic: durant 2 hores, els convidats podran pintar un plat, una tassa o una figura, i  emportar-se-la una vegada estigui llesta. El seu preu és de 17€/persona.
  • Festa Bàsic + Entrepà i begudes: afegeix-li al pack anterior un bon berenar variat compost per entrepans i alguna cosa per beure, i llest! El seu preu és de 18€/persona.
  • Festa Plus: donem als convidats l’opció de triar entre totes les peces de Color It perquè desenvolupin la seva creativitat amb elles. El més difícil serà triar només una! El preu varia segons les peces triades.

Vine al nostre espai creatiu, és per a totes les edats!

A Color It tant adults com nens tenen el seu lloc especial. Organitzem festes d’aniversari infantils a Barcelona per a nens, i també destaquem per ser un dels llocs per celebrar aniversari per a adolescents a Barcelona, més en concretament, a Sant Cugat.

Ets ja adult i també vols celebrar amb nosaltres el teu gran dia? Vine amb els teus a passar una estona divertidíssima i diferent!

Disposem d’una sala privada per a les festes d’aniversaris i t’oferim diferents opcions perquè puguis triar aquella que més et convingui i que més s’adapti al que tens al cap per un dia tan especial.

T’esperem en Color It, en Av. Lluís Companys, 24, a Sant Cugat del Vallès, Barcelona. Truca’ns al +34 93 857 56 57 si vols informar-te avui mateix sobre les nostres festes d’aniversari!