Aquest Sant Valentí, regala art amb COLOR IT!

El 14 de febrer és el dia dels enamorats, una data molt especial per aquelles parelles que aprofiten aquest dia per demostrar-se, a través de regals i detalls, l’efecte i l’amor que es tenen entre ells. A COLOR IT volem aportar el nostre granet de sorra en aquest dia tan especial, oferint-te peces de ceràmica de Sant Valentí perquè puguis decorar i personalitzar. Crearàs un bonic detall i un preciós record de l’amor!

Sant Valentí és una de les dates més celebrades en el món. Sense dubte, és el moment ideal per sorprendre a la teva parella amb un regal i festejar de forma especial aquest dia, on l’amor i l’amistat són les grans protagonistes. I és que sabies que els regals tenen un pes important en l’amor? Encara que sembli molt materialista, obsequiar alguna cosa que agradi a l’altra persona i la sorprengui és un impuls màgic que a tots ens apassiona.

Els regals fets a mà són un dels detalls que més es regalen a Sant Valentí. Perquè tot allò que estigui personalitzat és molt més especial, ens atrau molt més, i ens expressa més afecte! Per què? Doncs perquè obsequiar alguna cosa feta per nosaltres és sinònim de regalar quelcom que hem realitzat amb estima, amb atenció, amb esforç i dedicació. Amb els regals realitzats per nosaltres el valor no és l’econòmic, és el temps i l’afecte que hem posat en aquest.

A més a més, els regals personalitzats posen a prova la nostra creativitat i la nostra traça per fer néixer del no-res un record preciós que sempre estarà present. L’originalitat, sense dubte, ha d’estar molt present a les nostres mans, a la nostra mirada… Gràcies a aquesta, aconseguirem crear allò que teníem al cap i que expressarà tots aquells sentiments que volem exterioritzar.

COLOR IT i les millors peces de ceràmica de Sant Valentí

A COLOR IT ens encanta aquesta festivitat, perquè creiem en l’amor i aquells moments on es demostra quant d’important són l’un per l’altre.

Per aquest motiu, any rere any, tenim la millor selecció de peces de ceràmica de Sant Valentí, que faran del teu detall un obsequi increïble!

Tasses, figuretes en forma de cor, plats i molt més t’estan esperant! Com les pots aconseguir? Des de la nostra web, a l’apartat on trobaràs la nostra botiga de peces online, contactant amb nosaltres, i si estem oberts en unes setmanes, al nostre espai creatiu crearem un aparador molt romàntic on hi hauran exposades totes les peces que tenim disponibles!

Pots conèixer l’origen d’aquesta festivitat, visitant el blog que vam crear l’any passat per tu.