Viu l’experiència Color It a domicili

A Color It traslladem el nostre concepte a diferents espais i ambients, tant ludoteques, escoles i centres familiars com cases particulars.

T’acompanyem en la celebració de l’aniversari del teu nen o nena, participem com a taller d’entreteniment en casaments, batejos i comunions i ens sumem a tota mena d’idees i esdeveniments. Anem on tu vulguis!

 

Què t’oferim a Color It?

Totes les nostres activitats de pintura de ceràmica inclouen una educadora infantil per a cada 10 nens, que es desplaçarà al lloc de la celebració amb tots els materials necessaris, entre ells ceràmica, pintura, pinzells i materials auxiliars. Incloem diferents opcions de peces que, una vegada pintades, ens encarregarem de recollir, lacar, fornejar i lliurar posteriorment als artistes.

Des de Color It et proposem tres programes diferents perquè escullis el més adequat per a tu. Fes-li un cop d’ull!

 

Activitats extraescolars per a nens i famílies

Si formes part de l’AMPA o d’una escola i creus que Color It pot interessar-te per a oferir activitats extraescolars als alumnes, truca’ns! El nostre equip es trasllada als col·legis, escoles bressol, ludoteques o centres familiars que vulguin participar en el nostre programa.

Oferim la possibilitat de contractar tallers individuals o en família. Si participes en l’activitat amb els teus fills, serà una oportunitat per a compartir temps de qualitat i enriquir la vostra relació creant una peça única.

 

Festes d’aniversari

Si vols sorprendre el teu fill amb un aniversari creatiu, artístic i diferent, a Color It ens desplacem on tu ens diguis per a celebrar amb el petit una festa completament original. Ho preparem tot perquè nens i nenes gaudeixin plenament d’una experiència educativa, creativa i diferent al costat dels seus amics i familiars.

 

Casaments, batejos i comunions

No hi ha millor manera d’entretenir als petits durant la celebració d’un gran esdeveniment com és un casament, bateig o comunió que preparant un taller de pintura de ceràmica per a tots ells. Un moment perfecte perquè els més petits donin curs a la seva imaginació mentre els pares gaudeixen de la celebració amb la tranquil·litat de saber que els seus fills estan entretinguts i en les millors mans.

Viu l’experiència Color It a domicili triant el servei que més s’adeqüi a la teva celebració. Muntem la taula, realitzem l’activitat i ho deixem tot recollit perquè no hagis de preocupar-te absolutament de res. Si vols saber més no deixis de posar-te en contacte amb nosaltres. Segur que ens adaptem a les teves necessitats!

Escriu-nos a colorit@colorit.es o truca’ns al telèfon 93 857 59 57 o al 663 826 880. Vine a visitar el nostre espai creatiu de Sant Cugat del Vallès: Avinguda Lluís Companys, 24. T’esperem!