Viu el Nadal a Sant Cugat – totes les activitats

El Nadal ja és aquí i Color It i tot Sant Cugat es vesteixen de festa.

Nosaltres estarem oberts els dies no festius, farem el casal de Nadal i podràs venir a pintar ceràmica en família, amb amigues o a preparar un regal especial.

També la cafeteria estarà a punt per acollir-vos amb xocolata calenta, entrepans, sucs… berenars d’hivern d’aquests que es prenen tant a gust. Entre activitat i activitat, passeu a veure’ns i a escalfar-vos una miqueta.

Ja sabeu que Nadal a Sant Cugat aquest any és una història màgica. Aquí podeu consultar el programa d’activitats de Nadal a Sant Cugat sencer, però hem volgut destacar les nostres preferides.

 

Envelat de Nadal

Activitats infantils i juvenils amb tallers artístics, joc lliure, l’espai dels menuts, espectacles i circuits d’aventura per als més atrevits.

Del 27 de desembre al 4 de gener al Parc de Ramon Barnils. Un gran espai per a que gaudeixin petits i grans.

 

Trenet de Nadal. El Sant Cugat express.

De l’1 de desembre al  4 de gener. D’10 a 13,30 h i de 16 a 19,30h a la parada de la Plaça Octavià. Els dies 25,26 i 31/12 i 1/01, el trenet no circularà. Parades a la plaça Octavià i al mercat Torreblanca.

És gratuït amb els tiquets que obsequien els comerços associats a Sant Cugat comerç. Si vens a pintar a Color It te’n donarem!

 

Els Cavallets de Nadal

Gran carrousel clàssic de dos pisos, del 1953. Amb cavallets de fusta, carrosses majestuoses i gronxadors.

Fins el 5 de gener,  de 10h a 20.30h.

 

Festa de Cap d’any

Després de les campanades a la plaça Octavià, dues propostes de festa de cap d’any per als més joves i per a adults.

 

Fires de Nadal

FIRA DE NADAL. De l’1 al 24 de desembre De 10 a 20.30h. A la Rambla del Celler. Fira del pessebre i guarniments de Nadal.

FIRA ARTESANA DE REIS. Del 2 al 5 de gener De 10 a 21 h. Rambla del Celler. Mercat de productes d’artesans.

 

Cavalcada de Reis

17 h. Arribada en helicòpter de SM els Reis Mags d’Orient al Parc de l’Arborètum, rebuda per l’alcaldessa i inici del recorregut pels carrers de la ciutat.

18.30 h. Adoració del Nen Jesús a la plaça d’Octavià.

20 h. Arribada a la plaça de Barcelona, parlament de SM els Reis Mags d’Orient i recollida de les cartes dels nens i nenes.

Tot l’equip de Color It us desitgem unes molt bones festes! Que visqueu aquests dies amb la il·lusió de quan éreu nens i gaudiu dels vostres estigueu on estigueu. Aquest és el regal més gran.