Vine a pintar la teva guardiola viatgera

Sou una família viatgera? Avui us volem explicar una cosa molt xula que fem a casa i que ens va molt bé i ens agrada molt a tots. Es tracta de la guardiola viatgera.

I què és?

Doncs no és res més que una manera d’estalviar poc a poc per als propers viatges que farem. Però alhora és molt més que això.

Com ho fem?

Doncs el primer de tot és fer una reunió familiar per pensar entre tots on ens agradaria viatjar el proper estiu (o pont, o setmana santa o quan sigui). Es donen idees, es discuteixen i finalment s’escull un destí o un parell de llocs que tinguin coses que agradin a tots.

Un cop escollit es fa un pressupost aproximat dels diners que caldrà i comencem amb l’estalvi.

Nosaltres destinem una guardiola per a estalviar aquests diners. I, de tant en tant, els grans anem posant algun bitllet i els petits també van posant part dels diners que els donen els avis, els que guanyen recitant el poema de Nadal o els que van aconseguint.

És una passada veure que no els costa res posar part dels seus diners i que s’impliquen per aconseguir tenir plena la guardiola per quan toqui.

Perquè ens agrada tant?

– perquè és una manera d’implicar a tota la família en l’organització del proper viatge.

– perquè els més petits aprenen el valor de l’estalvi per aconseguir alguna cosa que els agrada

– perquè els més petits aprenen a esperar pel que volen tenir

– perquè és una manera de tenir un projecte en comú en el qual hi participa tota la família

– perquè ens va molt bé anar estalviant poc a poc i no haver de fer una despesa molt gran de cop

A Color It tenim una guardiola molt especial

On posem els diners que recollim? Doncs aquesta és la raó per la que us explicàvem tot això. Si voleu posar en pràctica aquesta idea, a Color It podeu pintar la guardiola perfecta. Una guardiola viatgera ideal, en forma d’avió, de ceràmica i amb un tap a sota perquè la pugueu obrir i anar comptant de tant en tant els diners que falten per arribar a l’objectiu.

Fer la guardiola tots junts, escollir-la i decorar-la és una manera molt maca de començar el projecte i de que els més petits es comencin a entusiasmar i comencin a deixar volar la imaginació.

Què us ha semblat? Feu alguna cosa semblant a casa vostra? Us esperem!