Vine a COLOR IT a gaudir del dia més terrorífic de l’any

T’encanta l’entrada de la tardor per poder festejar Halloween? Ets d’aquells que els hi fascina disfressar-se a la nit de la vespra dels difunts i decorar casa seva d’aquesta temàtica? Si és així, et proposem que vinguis a COLOR IT i visquis Halloween des d’una altra perspectiva i, a més a més, tindrás l’opció de crear les teves pròpies peces decoratives!

El 31 d’octubre se celebra arreu del món la Nit de Bruixes, també coneguda com a Halloween. Tot i que és una festa molt famosa a Amèrica, el seu origen prové dels pobles celtes, on es realitzava una cerimònia per poder commemorar el final de la collita i on s’acomiadava del Déu Sol, Lugh. Aquesta cultura també creia a Samhain, el final de l’estiu, que els esperits tornaven a visitar el nostre món. Aquella nit, es deixava menjar i dolços a fora de les cases com a ofrena i encendre espelmes perquè els morts poguessin trobar amb la llum el seu camí. Ara avui en dia és una de les festivitats més importants i festejades de l’any, tant que s’ha estès arreu del món.

Però com va acabar sent Halloween la festivitat que avui en dia coneixem? El nom anglosaxó és All Hallows Eve i va anar evolucionant fins a l’actual: Halloween. Una festa que, actualment, és una gran unió entra dues cultures: la pagana i la cristiana, ja que l’antic papa Bonifacio IV va incorporar aquesta tradició celta amb un nou nom: la Vigila de Tots Sants.

Per altra banda, amb la immigració dels anglesos als Estats Units que es va produir en el segle XIX, aquesta celebració va començar a trepitjar amb força a Amèrica, lloc on avui en dia Halloween té molt i molt de poder.

Les nostres peces de ceràmica de Halloween

Convivint amb la nostra festa catalana La Castanyera, el Halloween cada cop se celebra més en el nostre país, vestint els carrers, cases i aparadors d’esquelets, aranyes, espelmes, telaranys, carabasses i molt més! Uns elements que també envaeixen el nostre espai per poder ambientar COLOR IT d’aquesta festivitat. I és que són ja molts anys els que aquesta festa d’esperits i elements tenebrosos protagonitzen durant un mes el nostre espai.

Volem que gràcies a nosaltres puguis gaudir d’un moment pintant i creant les peces de ceràmica de Halloween més divertides i originals! A COLOR IT tenim per a tu un extens ventall de peces de ceràmica d’aquesta temàtica: plats o figures en forma de carabassa, fantasmes, tasses, etc.

Decora casa teva amb COLOR IT!

Halloween en Color It