avia pinta nena

Tots els dies són el Dia Mundial de l’Alegria a COLOR IT

avia pinta nena

El mes d’agost comença d’una manera molt especial, i no només perquè molts de nosaltres aprofitem per deixar la feina a una banda i gaudir de l’estiu. Sabies que cada 1 d’agost es commemora el Dia Mundial de l’Alegria? A COLOR IT, l’alegria és una cosa que celebrem tots els dies, així que volem aprofitar el mes per a fer-te reflexionar sobre aquest sentiment ple de beneficis pel nostre organisme.

Què és l’alegria i com s’aconsegueix? 

nena mans pintura

L‘alegria és aquest sentiment positiu que es produeix en nosaltres en moments de plena satisfacció que ens indueixen a un estat d’ànim favorable, i la manera més comú en que es manifesta tot això en el nostre rostre és amb un somriure. 

Es tracta d’una percepció totalment subjectiva, això vol dir que existeixen infinitat de maneres diferents que ens condueixen a sentir-la. Així i tot, podem dir que hi ha certes accions que mai fallen, com pot ser escoltar música animada, rodejar-nos de natura, compartir temps amb amics, dur a terme tot tipus d’activitats creatives, jugar, o el simple fet de veure somriure a les persones que estimem.

Per què se celebra el Dia Mundial de l’Alegria?

El motiu d’aquest dia no és que estiguis alegre tan sols una vegada a l’any, sinó que més aviat ens convida a reflexionar sobre la importància que té l’alegria en les nostres vides. Com? Doncs simplement rebent amb afecte les petites coses del dia a dia, i sent més conscients del que vivim a cada instant. Perquè l’única manera de sentir l’alegria veritable, és estimant el moment present. 

A més, sabies que les persones alegres rendeixen més a la feina? O que, aquest tipus d’emocions positives, milloren el nostre sistema immune? I es que, són molts els beneficis que l’alegria aporta a la nostra salut, tant física com mental.

 

A COLOR IT, volem que els experimentis tots. És per això que dia rere dia omplim el nostre espai d’art, creativitat i somriures. Així que, quina millor manera de celebrar el Dia Mundial de l’Alegria que venint a veure’ns? No importa si és 1 d’agost, 15 de setembre o 30 de novembre; amb nosaltres cada dia tens un motiu per a somriure. Consulta la nostra web si vols descobrir totes les nostres activitats o contacta amb nosaltres per saber-ne més.

Envia un email a colorit@colorit.es, o bé, truca’ns al 663 826 880.