Tornem amb moltes ganes i novetats per al nou curs!

Benvinguts! Què tal les vacances? Nosaltres hem desconnectat i gaudit molt i tornem amb les piles carregades i amb moltes ganes de veure-us durant aquest nou curs.

 

Què us espera?

Casal de setembre: recordeu que del 28 d’agost al 8 de setembre continuem passant-ho bé al casal d’estiu i ajudant-vos a tots els que ja heu començat a treballar.

EXTRAESCOLARS: la gran novetat d’aquest any i que ens fa molta il·lusió. Comencem en breu i us podeu apuntar i informar a colorit@colorit.es o per telèfon al 636560009.

Cafeteria: la nostra cafeteria està més acollidora que mai i amb coses bones i saludables tant per als nens com per als pares. Us esperem per compartir berenars i esmorzars.

Tallers puntuals: ja sabeu que podeu venir qualsevol dia, en família, amb amics, o sols, a passar una bona estona pintant ceràmica i creant les vostres pròpies peces.

Festes d’aniversari: celebra el seu aniversari d’una manera creativa, amb amics que s’enduran un record molt bonic d’aquest dia. Tenim moltes ganes de tornar a acompanyar-vos a fer anys!

 

I… tot el que necessiteu! Color It és un espai versàtil que pot fer possible les vostres necessitats. Proposeu i estem obertes a tot.

Bona tornada! Us esperem a partir del dilluns 28!