Com afrontar la volta de les vacances i del col·legi

L’estiu és una de les èpoques més desitjades pels qui tenen la sort de tenir vacances. Unes setmanes de desconnexió on els viatges, les rutes per la muntanya, els dies de platja i els dinars amb amics estan a l’ordre del dia. A més a més, pels més petits de la casa, les vacances es converteixen en diversió durant tres mesos, temps suficient per poder carregar les piles per un nou curs escolar! Però, què és de nosaltres quan hem de tornar a la rutina, a la nostra jornada laboral, a les obligacions diàries o a l’escola?

Tornar a la rutina, gairebé per a tots, és un moment molt complicat. De nou el despertador ens aixeca dia rere dia, les obligacions ens persegueixen, els horaris ens marquen el ritme i la feina o els estudis envaeixen la majoria del nostre dia. Trencar aquesta rutina ens va perfecte però, com podem superar tornar a incorporar aquesta rutina a la nostra vida?

Alguns consells sobre com afrontar aquesta tornada passejaran per aquest article per poder-te ajudar, en el nivell que puguem o ens deixis, a poder incorporar amb alegria i energia aquesta rutina a la teva vida.

Per un cantó, creiem que és necessari que tinguis una gran organització i planificació de què has de fer durant els dies, això t’ajudarà a recuperar el ritme de treball que tenies anteriorment. A més a més, uns dies abans de la teva tornada serà beneficiós començar a incorporar alguns horaris o hàbits, com per exemple, l’hora de despertar-te. D’aquesta manera, aconseguiràs que el canvi no sigui tan brusc i no impacti tan negativament cap a tu.

Sense dubte, tornar a la rutina no és sinònim a deixar de banda les nostres aficions. Per tant, quan tornis a treballar o a estudiar, no t’oblidis d’allò que et motiva, t’estimula i et fa feliç. Segueix programant a la teva agenda activitats que et facin desconnectar de les obligacions, crea espais per tu i per la teva família o amics, fes esport o apunta’t a cursos o activitats que t’agradin!

Per altra banda, és primordial seguir o reprendre amb els hàbits saludables d’alimentació, respectar els horaris de descans i son, com també, fer esport i cuidar-se la salut. Però, sobretot, el més important de tot és l’actitud que tinguem davant de la rutina! Hem de veure la tornada de la nostra vida, de la nostra feina o dels nostres estudis com una acció positiva, ja que la vida és això: treballar i formar-se per poder també valorar els moments de desconnexió i oci!

Vine a Color It i desfés-te de la rutina diària

Són ja alguns els articles que hem dedicat als beneficis per a la relaxació i desconnexió que té l’art. Per tant, que millor que venir a Color it per evadir-nos de la rutina que ara, en pocs dies ha tornat o tornarà a les nostres vides!

No només pots venir a pintar en ceràmica i deixar volar la teva imaginació davant d’una peça i una gran paleta de colors, sinó que també pots venir amb els teus millors acompanyants i passar una bona estona a la nostra cafeteria.

Podràs gaudir de molts productes de qualitat i d’un ambient que et farà sentir com a casa!

T’hi esperem i, recorda! Són molts els recursos que podem fer servir per afrontar la tornada amb positivisme.