mujer pintando ceramic

Si tots els dies et semblen iguals, vine a COLOR IT!

mujer pintando ceramic

Has sentit a parlar del Dia de la Marmota? Als Estats Units, el “Groundhog Day” se celebra el 2 de febrer, i és un dia en què s’espera que una marmota surti del seu cau i, si en veure l’ombra torna a entrar en el forat, es prediuen sis setmanes més d’hivern. En cas contrari, significa que aviat arribarà la primavera. És clar que, amb el fred que comença a fer aquí, no és l’arribada de la primavera el que volem anunciar. El dia de la marmota també és una referència a la pel·lícula homònima de 1993, protagonitzada per Bill Murray. La seva trama gira entorn d’un periodista que es veu atrapat en un bucle temporal en el qual viu el mateix dia una vegada i una altra. De fet, avui dia s’utilitza com a referència fílmica i com a expressió a manera de recordatori de com la monotonia pot afectar negativament les nostres vides.

És fàcil que en el nostre dia a dia acabem caient més d’una vegada en la monotonia de les nostres rutines diàries. No obstant això, hi ha maneres de trencar amb ella i la nostra manera preferida és a través de la creativitat. A COLOR IT, la nostra cafeteria amb espai creatiu de pintura de ceràmica, oferim una oportunitat única per a fugir de la monotonia i explorar nous horitzons més enllà de la imaginació.

Trenca amb la monotonia en COLOR IT

colorit local interiorPintar ceràmica és una manera genial d’alliberar la ment i deixar fluir la creativitat. És una activitat relaxant i terapèutica que permet a majors i joves expressar la seva individualitat i experimentar amb diferents colors i dissenys. A més, el procés de crear una cosa tangible amb les teves pròpies mans és gratificant i pot ajudar a millorar l’autoestima i la confiança en un mateix.

A COLOR IT, oferim una àmplia varietat de ceràmica per pintar, des de tasses fins a plats i figures decoratives perfectes per a acabar amb la monotonia i fer sempre una cosa nova. I tot això en un ambient relaxat i divertit, que et permet desconnectar de la teva rutina diària i de l’estrès acumulat. I és que, pintar ceràmica és el millor que hi ha per què el teu dia a dia no s’acabi convertint en un dia de la marmota. Vine a COLOR IT amb els teus amics i familiars i crea una obra d’art completament diferent cada dia.