Salut i sabor a cada xarrup. Els aliments orgànics envaeixen Color It!

Cada cop som més conscients de la importància que tenen els aliments per garantir una bona salut i dels problemes que comporta tenir una alimentació no apropiada. A Color It valorem molt el fet d’oferir als nostres clients els millors productes. Per aquest motiu, els aliments orgànics envaeixen el nostre espai!

Els també anomenats aliments ecològics es cultiven de forma natural, evitant l’ús de substàncies i components químics perjudicials per nosaltres, com els pesticides, conservants, colorants o fertilitzants, elements que també danyen el producte. De fet, molts especialistes advoquen que els residus tòxics que deixen anar aquestes substàncies poden ser la causa d’algunes malalties com, per exemple, hiperactivitat, al·lèrgies i, inclús, càncer o problemes cardíacs.

Els aliments orgànics són sinònims de salut, no incideixen de forma negativa al nostre cos i aporten a l’organisme més nutrients, vitamines, minerals i antioxidants

Beneficis dels aliments orgànics

Estudis científics han demostrat que els aliments ecològics tenen un 50% més d’antioxidants que els transgènics. Fet que ajuda a enfortir el sistema immune, així com a prevenir malalties greus. El sabor, per altra banda, és molt millor. Aconseguirem un gust més intens, natural, gràcies al fet que no estan genèticament modificats perquè durin més temps i tinguin una aparença perfecta.

La seguretat és un altre dels termes que vesteixen aquests aliments, els orgànics. A l’hora de consumir-los tenim la certesa que no han estat manipulats amb substàncies artificials. Elements que, a part de ser malignes pel nostre organisme, són perjudicials per a l’ecosistema, ja que erosionen el sòl i contaminen el medi ambient a través de les seves propietats químiques.

I, per últim, la sostenibilitat, un dels aspectes més valorats per la societat. Apostar per aliments que respecten el nostre entorn i la nostra salut és la millor opció!

En definitiva, un seguit d’avantatges que des de Color It valorem amb escreix. Per aquest motiu, ara que recentment hem entrat a la primavera i les altes temperatures comencen a envair els nostres carrers, volem refrescar-te els dies amb productes de qualitat i sabors exquisits, com també oferir-te una deliciosa carta de productes ecològics, on a cada mos gaudiràs del millor sabor.

Vols saber què et proposem?

A Color It col·laborem amb les millors marques, per això, trobaràs productes de Zealia, empresa dedicada a l’elaboració d’articles ecològics sense gluten. Dirigits a totes les persones, especialment a les que pateixen celiaquia, aquests aliments aposten per la innovació, la qualitat i l’equilibri nutricional. Tasta les nostres cookies orgàniques de xocolata i avellana, de poma i canyella o de nabius, com també els bastons ecològics i vegans o els crakers de sarraí i quinoa!

A la nostra cafeteria també podràs gaudir de deliciosos sucs fets de les millors fruites i verdures per acompanyar el teu moment creatiu i fer-lo més gustós. Combinats com el Detox, que barreja la pastanaga, l’api i la poma per aconseguir un sabor perfecte; el suc Color it, de poma i pastanaga o el nostre suc antioxidant, d’espinacs, kiwi, llimona i poma són algunes de les begudes que et proposem per passar una tarda d’allò més gratificant.

Vols fer art, pintar i evadir-te mentre et refresques amb els nostres smoothies de fruites naturals i granissats? Podràs gaudir del gran sabor que ofereix la papaia, la pinya, el coco o la granada, entre moltes d’altres fruites.

Se’t fa la boca aigua, ho sabem! Gaudeix del bon temps refrescant-te amb el millor sabor i de l’espai més creatiu de la ciutat. Vine a Color It i compartirem amb tu aquesta experiència! Ens trobaràs a l’Avinguda Lluís Companys, 24, a Sant Cugat del Vallès.