Regaleu al vostre professor/a el millor record de la vostra classe

Aproximadament en un mes s’acaba un nou curs escolar, el del 2020-2021. Un any que ha estat molt complicat, a causa de la pandèmia i de les restriccions implementades per poder frenar la propagació de la COVID-19. Així doncs, podem dir que els i les mestres, i el i les docents del nostre país han estat també els herois i les heroïnes d’aquest any!

Sempre, en acomiadar un curs, els fills senten enyorança per cada mes que han passat plegats, però també molta alegria per la temporada d’estiu que arriba, i incertesa i il·lusió pel nou curs que arribarà al setembre.

El que està clar és que un bon professor deixa empremta, i la deixa per a tota la vida. Qui no ha tingut un docent que sempre recorda i se sent molt agraït per tot el que va fer per ell, per la seva classe; pel que els hi va ensenyar; pels valors que els hi va transmetre; per l’afecte i l’estima que els hi va demostrar? I aquesta mena de professionals són els que heu de cuidar i demostrar-los com esteu d’agraïts.

Quina millor mostra d’agraïment que creant un regal personalitzat amb tots els membres de la classe? Heu pensat què podríeu obsequiar? A COLOR IT ho tenim molt clar, per aquest motiu, us volem proposar un regal que estem segurs que serà únic!

Un record preciós fet a COLOR IT

En els professors i professores els hi encanta tenir un record de tots els nens i nenes de la classe, que els hi duri per tota la vida. Un regal original, emotiu, que arribi directament al cor i que es converteixi en un record preciós. I no hi ha cap detall més singular que aquell amb el que cada un dels membres de l’aula creen deixant-se emportar per la creativitat i les emocions, cada un aportant el seu granet de sorra en el projecte.

A COLOR IT us proposem que els vostres fills i filles li donin espai a la seva imaginació i que potenciïn la seva creativitat, creant peces de ceràmica (plats, tasses, bols, etc.) amb els dissenys, les eines i els materials que vulgueu!

Perquè us feu una idea del que us proposem, us deixem alguns exemples de peces que han creat alumnes de diferents escoles en els seus professors, durant aquests anys.

Deixeu enrere els típics regals més tradicionals, i aposteu per detalls artesanals, únics i personalitzats, són els més divertits i emotius!

Us donem diverses opcions perquè escolliu la que més us agradi i la més còmoda per vosaltres:

  • Podeu fer un regal personalitzat individualment. Si creieu que serà molt complicat posar-vos d’acord totes les mares i pares, amb els vostres fills, per crear una peça conjuntament, podeu fer-la de manera individualitzada. Només necessiteu escollir la peça que més us agradi, els materials que voleu que us acompanyin en aquesta experiència i a pintar!
  • Fer-lo conjuntament amb tota la classe, deixant la peça a COLOR IT, venint per torns a pintar-la i decorar-la. Amb les mesures de seguretat implementades en el nostre espai, aconsellem que es creï la peça pas per pas.
  • Us podrem entregar el kit a la direcció que ens doneu, tant la peça com els materials, perquè ho pugueu crear tots junts!

Si voleu reservar taula per poder elaborar el vostre regal, truqueu-nos al número de telèfon 93 857 56 57, o bé, envieu-nos un email a colorit@colorit.es.