regala COLOR IT

Regala creativitat, regala COLOR IT a Nadal

Nadal, una festa màgica pels nens i nens, i per tots aquells adults que viuen aquestes festes com uns dies especials, familiars i únics. Uns dels moments més especials és quan regalem detalls que mostren l’estima que sentim per aquella persona. Cada any ens posem la meta d’obsequiar un regal perfecte i nosaltres el tenim! Si tens un familiar o un amic creatiu, aquest Nadal pots regalar art i entreteniment gràcies a COLOR IT.
Ens encanta poder regalar creativitat als nostres éssers estimats! Creiem que és un regal molt original, que inclou altres regals a la vegada: oferir una estona divertida, compartir-la amb qui prefereixi, deixar anar les emocions en una peça i deixar volar la imaginació a través del pinzell. És per aquest motiu que a COLOR IT et suggerim uns regals increïbles!

Kit regal per pintar ceràmica a casa

Amb el nostre kit personalitzat, podràs escollir la peça o les peces que vols regalar, i tria els colors que vols que decorin la figura. Nosaltres afegirem els materials: un pinzell i una esponja perquè puguin començar a pintar, i una targeta perquè l’entreguin i puguem lacar i fornejar les peces. Així doncs, vine a COLOR IT i escull el que creguis que més li agradarà a la persona que li regales el kit.
Sense dubte, el nostre kit és un regal molt original perquè pugui fer una manualitat diferent i emportar-se un record molt especial. Fomentar la creativitat és el millor obsequi que es pot oferir!

Targetes regal

cheque regalo
Prefereixes no jugar-te-la i que sigui la mateixa persona la que escolli quines peces vol pintar i quins colors triar? Doncs també és possible a COLOR IT. Com? Amb la nostra targeta regal!
Informa del pressupost que regalaràs i nosaltres l’ajudarem a escollir les peces que li entraran!
Regala temps de qualitat, regala creativitat!

Targetes bonus de 10-20 tallers

colorit xec
Si vols regalar-li a un fidel seguidor dels nostres tallers un gran regal, et proposem el nostre xec regal, un bonus de 10-20 tallers o activitats dirigides.
Sense dubte, gràcies al teu regal podrà aprofundir en la pintura en ceràmica i aprendre infinitats de tècniques i trucs!

Peces de ceràmica creades per tu

colorit regalo
Un detall original i bonic també és venir a pintar una peça, decorar-la i personalitzar-la i, després, regalar-li a algú especial. A COLOR IT tenim un ampli aparador de figures nadalenques que podràs ornamentar com tu desitgis!
Un dels millors regals? Personalitzar una peça amb les empremtes del teu petit/a per regalar a familiars o amics íntims.

¿Què et semblen les nostres propostes? Aquest Nadal envaeix de colors, creativitat i originalitat cada espai amb COLOR IT!
Si necessites més informació sobre els nostres regals, pots obtenir més informació a la nostra web o contactant amb nosaltres.