niñas pintando

Regala COLOR IT als més petits i celebra Castalloween amb ells

 

S’acosta el dia més esperat d’octubre! El moment en què fantasmes i bruixes surten al carrer i ens reunim a gaudir d’unes castanyes calentones i uns bons panellets casolans. Encara no saps com celebraràs la nit del 31 d’octubre? Què et semblaria preparar una festa diferent i divertida als teus fills? És igual si sou més d’Halloween o de la Castanyada, aquest any, des de COLOR IT, t’animem a celebrar Castalloween amb els més petits com mai abans, regalant-los el nostre KIT REGAL de pintura de ceràmica, amb tot el necessari perquè puguin pintar la seva pròpia peça a casa. Vols saber com preparar una nit inoblidable?

Halloween vs Castanyada: Castalloween

Ja ha arribat aquesta època de l’any que tant ens agrada. Halloween? Castanyada? Tant si organitzes un sopar terrorífic per als teus nens com si prefereixes passar una nit tranquil·la celebrant una de les tradicions més emblemàtiques de Catalunya, a COLOR IT tenim la millor manera de donar-li un toc especial a la teva festa. 

I no només això, sinó que hem decidit ajuntar-ho tot en una celebració única: Castalloween.

Vols saber quina és la nostra proposta per a aquesta nova festivitat?

Sorprèn els més petits i regala’ls el nostre KIT REGAL per a celebrar Castalloween personalitzant les seves peces de ceràmica amb una varietat de temes i dissenys diferents. Fulles seques, fantasmes, castanyes, bruixes, panellets, moniatos, vampirs i zombis s’uneixen en una festa única adaptada a tots els gustos.

panallets hallowen

Pinta ceràmica aquest Castalloween amb el nostre KIT REGAL

El nostre KIT REGAL et dona la possibilitat de triar la peça de ceràmica i els colors que vulguis. A més d’un pinzell i una esponja per a pintar-la, afegim també una targeta perquè pugueu venir i lliurar-la juntament amb la peça, perquè la poguem lacar i enfornar. Una vegada tinguem la peça llesta, t’avisarem perquè puguis venir a recollir-la

Es tracta d’una forma creativa de barrejar les tradicions catalanes i el terror d’una festa cada vegada més assentada en el nostre calendari, amb el valor afegit de COLOR IT. Si vols més informació només has de contactar-nos telefonant al 93 857 56 57, a través de whatsapp escrivint al 663 826 880 o enviant un mail a colorit@colorit.es. Aquest 31 d’octubre, et desitgem un feliç Castalloween!