REGALA ACTIVITATS A SANT CUGAT. REGALA TEMPS COMPARTIT.

Avui et volem proposar un tres idees de regal de Nadal que segur que t’agradaran.

Un dels nostres objectius a Color It és brindar un espai perquè pares i nens hi puguin estar junts, dedicant-se temps els uns als altres i gaudint fent una activitat plegats.

És un moment de deixar el mòbil al costat, no pensar en les rentadores pendents ni en què falta comprar. És un moment d’estar plenament amb els nens, fent una activitat. Aquest sol fet és un regal per als més petits (i per a nosaltres també, de fet) que se senten importants, estimats i escoltats.

A més a més, d’aquesta experiència, se n’enduran un record molt bonic. La peça de ceràmica que haureu fet i pintat conjuntament.

És per això que hem preparat tres modalitats de regal perquè aquestes festes pugueu regalar temps, art i una peça de ceràmica. Un regal perfecte que segur que agradarà.

Tot i que fem molt èmfasi en els nens, els grans protagonistes de les festes de Nadal, aquest regals també són perfectament vàlids per a adults. Gent gran amb inquietuds artístiques, mares que volen trobar un temps per elles, grups d’amigues que es volen reunir… per a tots ells hem pensat aquestes opcions. Una bona idea per Nadal o també per fer un amic invisible ben original.

1. KIT REGAL PER PINTAR CERÀMICA A CASA

Regala el kit amb tot el necessari perquè el nen/a pugui pintar la seva pròpia peça a casa. Com es fa?

– Vine a Color It i tria la peça que vols regalar

– Tria els colors que més t’agradin per pintar-la

– Hi afegim un pinzell i una esponja

i ja tens el teu kit personalitzat per regalar.

Un regal original amb el que regalaràs un temps divertit en família, una activitat manual diferent i una peça de ceràmica que un cop estigui acabada podrà fer servei.  Tres regals en un. Una gran alternativa per variar de la saturació de tantes joguines.

2. TARJETES REGAL

Si prefereixes que el nen/a vingui a pintar a Color IT, regala una tarjeta regal. Un regal que li permetrà venir amb un adult i fer un taller al nostre espai, triant la peça que vulgui, amb els colors que més li inspirin i amb l’ajuda de les nostres educadores especialitzades, amb qui podrà practicar diferents tècniques de ceràmica.

3. TARJETES BONUS DE 10-20 TALLERS O ACTIVITATS DIRIGIDES O FAMILIARS

Si el regal és per algú a qui ja saps que li encanten les manualitats, que no ha pintat mai ceràmica però li agradaria provar-ho o bé per algú que ja ha vingut als nostres tallers i li han agradat, regalar un bonus de 10-20 tallers o activitats dirigides és una bona opció. Li permetrá anar venint durant tot l’any i profunditzar en les diferents tècniques de pintura de ceràmica

I tu, regales temps compartit?