dia de la mare 1

Regala a la teva mare un detall únic i especial aquest Dia de la Mare

El primer diumenge de maig se celebra un dia molt especial per a la connexió entre els fills i les seves mares: el Dia de la Mare. Durant aquesta celebració, agraïm tot el que fan les nostres mares per nosaltres i els demostrem el nostre amor a través de regals i detalls especialment pensats per a elles.

Aquest any, sigues original i sorprèn-la amb un regal únic, especial i fet a mà o convida-la a passar un dia de relaxació, mentre desperta la seva creativitat i imaginació. Tot això ho pots fer a COLOR IT, l’espai creatiu on podràs crear i pintar una peça única de ceràmica i oferir a la teva mare com a mostra del teu afecte durant aquest dia tan especial per a ella.

Aquest Dia de la Mare, fes-ho especial amb un regal fet a mà

En moltes ocasions, quan arriben dates especials com el Dia de la Mare, segur que t’has trobat amb el dubte de què regalar-li i alhora sorprendre-la amb aquest regal. Si és així, a COLOR IT tenim la solució perfecta per a la teva mare: regalar-li una peça de ceràmica pintada a mà, creada expressament per a ella.

A més, si acabes de ser pare i vols oferir a la teva mare un record únic del seu net o neta, o a la dels teus fills en el seu primer Dia de la Mare, pots fer-ho al nostre espai creatiu. Això és degut al fet que podràs elaborar un regal especial i màgic, pintant les petjades del teu nadó en un plat o una tassa.

Per què decidir-te per un obsequi personalitzat i realitzat per tu?

Ja sigui perquè vols sorprendre la teva mare o desitges que els teus fills ho facin a la seva, la solució més original i única és fer-los un obsequi personalitzat i fet a mà. No et preocupis si tens dubtes sobre per què motius hauries de decidir-te per un regal d’aquest tipus, a COLOR IT, considerem que és la perfecta elecció per la següent raó:

dia de la mare 2

  • Amb un regal personalitzat i fet a mà estaràs demostrant el teu agraïment, amor i afecte a la teva mare d’una forma especial i única. Això és degut al fet que ho hauràs fet a partir dels seus gustos i interessos, la qual cosa serà la mostra perfecta de la teva connexió o la dels teus fills amb ella.
  • A COLOR IT t’animen a fer-li un obsequi d’aquest tipus perquè t’ho passaràs bé fent-ho i podràs gaudir dels beneficis que pintar ceràmica i que l’art et proporcionen, des d’una millora de la teva autoestima fins a un augment de la teva concentració i memòria.

Vine a COLOR IT per sorprendre la teva mare d’una forma creativa i original

Encara queda una setmana per al Dia de la Mare, així que reserva taula al nostre espai creatiu i crea un regal únic, creatiu i especial a COLOR IT. A més, si vols passar aquest moment amb la teva mare, aprofita i regala-li una de les targetes de regal que posem a la teva disposició. Aquest any, sorprèn-la de la manera més original!