bola navidad colorit

Quina és la data correcta per a començar amb la decoració nadalenca?

Ho! Ho! Ho! Encara estem al novembre i ja es veuen llums pels carrers, les xarxes socials estan plenes de fotografies de gent amb jerseis nadalencs, els supermercats fa més de dos mesos que venen polvorons i torrons, i a COLOR IT fa setmanes que tenim disponibles les nostres peces de ceràmica d’edició nadalenca perquè comencis a decorar la teva llar amb les teves pròpies creacions. Sembla que Nadal cada any s’avança una mica més, i és que, si hem d’ajustar-nos a les dates, no us sembla que es queda una mica curta? Clar que, al contrari del que pugui semblar, les festes nadalenques no comencen el dia 25. Abans d’això hi ha tota una sèrie de dies en què l’esperit nadalenc es viu a través de les llums, la decoració i els costums. De fet, existeixen no una, sinó diverses dates que poden prendre’s com a referència per a iniciar amb els preparatius. T’expliquem quines són!

Quan hem de començar a decorar i celebrar Nadal?

Si ets dels qui dubten cada any a l’hora de començar a decorar la casa per a Nadal, aquí et portem les tres dates que pots prendre com a referència:

  • navidad colorit8 de desembre. Aquest dia, en el calendari cristià està marcat com a Dia de la Immaculada Concepció, i és la data per excel·lència per començar amb els preparatius. Així va ser decretat al 1854 pel Papa Pius IX.
  • 1 de desembre. Deixant de banda El Vaticà, qui vol esperar tant? Desembre és sinònim de Nadal, així que, si vols allargar una mica més l’alegria que aporta aquest càlid ambient, l’1 de desembre és un altre dels dies que han començat a popularitzar-se.
  • 27 de novembre. Aquesta data va variant. Es refereix al 4t diumenge abans de Nadal, que és quan comença el període d’Advent.

També estan els qui, passat el 31 d’octubre, canvien les seves caretes per barrets de Pare Noel, tot i que potser és massa precipitat. Tu què n’opines?

El 8 de desembre obrim tot el dia

Sigui quin sigui el dia que triïs, el 8 de desembre, Dia de la Immaculada Concepció, tens una cita amb nosaltres. Estarem oberts tot el dia perquè puguis aprofitar el festiu pintant ceràmica i preparant els teus decoratius nadalencs en el nostre espai creatiu. T’esperem!