Què t’està esperant a COLOR IT després de la reobertura?

Què t’està esperant a COLOR IT després de la reobertura?

Ja fa més de dos mesos que COLOR IT va haver de tancar les seves portes després de la declaració d’alarma, una declaració que va arribar amb un seguit d’exigències, una d’elles el tancament de locals i comerços. Uns mesos que hem hagut de reinventar-nos, amb projectes com les activitats i manualitats per fer a casa, amb diferents materials i de diferents temàtiques. No obstant això, COLOR IT ja està treballant i organitzant la seva reobertura, que si tot va bé s’espera que sigui molt aviat. Saps què és el que t’espera a COLOR IT? En aquest article et fem cinc cèntims dels serveis i productes que podràs gaudir al nostre costat!

Activitats de pintura

La pintura en ceràmica és, sense dubte, una de les senyes d’identitat del nostre projecte. A COLOR IT podràs descobrir en breus les nostres peces de ceràmica: tasses, plats, figuretes… Gaudir d’aquesta activitat és molt fàcil! Demana la peça que més t’agrada, escull els colors que vols que vesteixin la teva creació, i diverteix-te! Nosaltres, posteriorment, lacarem i fornejarem la teva peça, llesta en uns dies!

Activitats de pintura

Casal d’Estiu

Si tot va bé, el 22 de juny volem obrir les nostres portes al Casal d’Estiu més divertit i creatiu de la ciutat. Voleu saber què els hi espera als més petits en aquestes setmanes de vacances? Estar rodejat de companys i amics on compartiran activitats de ceràmica, manualitats amb materials de tota mena, conèixer molt més del món de la pintura en ceràmica, com tècniques, materials, eines… També podran gaudir de l’aire lliure i de moltes activitats més!

Casal d’Estiu

T’esperem aquests mesos d’estiu en el nostre local, ideal per passar-ho bé i aprendre a la vegada d’un món nou. I l’adaptarem amb totes les mesures de seguretat necessàries per evitar el contagi. Estàs interessat/da a apuntar al teu fill/a al nostre casal? Trobaràs més informació al nostre apartat de serveis!

Festes d’aniversari

Els esdeveniments més divertits, creatius i originals pels més petits i grans de casa estan a COLOR IT! Perquè fer-se gran un any més es mereix una bona celebració! I què millor que rodejat/da d’art!

Festes d’aniversari

Tres són les modalitats que tenim pels més petits, la festa bàsica, amb entrepans i begudes o la festa plus! Sigui quina sigui la modalitat que escullis, els nostres professionals aportaran tot allò que necessitis per crear un esdeveniment inoblidable! Troba més informació al nostre apartat de festes infantils.

COLOR IT TAKE AWAY

Per aquells clients que prefereixen gaudir de la ceràmica i l’art, més protegits per la Covid-19, hem fet néixer un nou projecte: COLOR IT TAKE AWAY on podràs escollir la peça que desitgis, les pintures i eines que necessitis. Un cop preparat, podràs venir-ho a recollir a COLOR IT o en alguns dels nostres punts de recollida/entrega que et facilitarem. Un cop tinguis la peça realitzada, ens la pots porta a COLOR IT o en alguns dels nostres punts de recollida i nosaltres la lacarem i fornejarem. No et quedis sense diversió!

COLOR IT TAKE AWAY

Actualment, estem modificant la nostra web i creant un apartat on podràs veure totes les peces i fer la teva comanda per telèfon, email o whatsapp.

La nostra cafeteria i productes

La cafeteria més creativa de la ciutat és COLOR IT, sense dubte. I és que en ella podràs gaudir d’una gran varietat de productes mentre crees! Refrescos, cerveses, vins, gran varietat de sucs o smoothies, begudes calentes, com tes, infusions o xocolata calenta et podran acompanyar amb una bona conversa o compartint amb tu el teu moment de creació. A COLOR IT també trobaràs entrepans i una gran varietat de rebosteria. Pots trobar la nostra carta completa aquí!

La nostra cafeteria i productes
I recorda! La nostra obertura va de la mà d’un gran seguit de mesures de protecció perquè tant tu com la teva família o amics pugueu gaudir dels nostres serveis amb tota la seguretat que estareu protegits davant el contagi.