BLOG

Què aporten les vacances a la nostra salut?

L’estrès, les obligacions, el ritme frenètic del dia a dia i altres aspectes fan que la majoria de les persones anhelem l’arribada de les vacances. I és que unes setmanes lliures ajuden a millorar la nostra salut i el nostre correcte funcionament del metabolisme. És per aquest motiu que ens agradaria explicar-te en aquest article què ens aporten les vacances el nostre organisme. 

Les vacances són els millors moments de l’any. Unes setmanes per poder agafar un respir de la feina o de l’escola, i oblidar, per fi, totes les obligacions i preocupacions que ens poden causar el nostre dia a dia. Per això, trencar amb la rutina laboral suposa grans beneficis per nosaltres, tant de salut mental, emocional com física

Alguns estudis, elaborats per científics, afirmen que les vacances brinden múltiples beneficis, relacionats amb el descans de la salut mental. Fa un temps, a la revista Psychology & Health, van suggerir que les vacances protegeixen als usuaris de patir malalties cardíaques, problemes cerebrovasculars o alguna classe de diabetis, com el tipus II. 

Beneficis psicològics de les vacances

    • Evitar les possibilitats de patir una depressió: prendre’s unes setmanes de descans, plans d’oci, i un temps de qualitat per nosaltres augmenten els nivells de serotonina i dopamina. Així doncs, aconseguim regular les emocions i la nostra gestió emocional. 
    • Enfortir el nostre cervell: una bona manera de revitalitzar el nostre cervell és descansant. I quin moment més perfecte per fer-ho que a les vacances? 
    • Potenciar la nostra creativitat: en el nostre dia a dia, hi ha poc espai per treballar la nostra creativitat. No obstant això, les vacances poden ser un temps ideal per poder portar a terme activitats més creatives. I és aquí quan COLOR IT entra en escena, oferint-te un espai creatiu per poder pintar ceràmica, i deixar anar la teva imaginació i la teva passió per la pintura.  
    • Afrontar-se millor als problemes: estar de millor humor i veure en perspectiva algunes de les nostres preocupacions, ens conviden a ser més objectius davant dels problemes i tenir una actitud més resolutiva i efectiva. 
    • Combatre l’estrès: durant les vacances, els nivells d’estrès es redueixen molt, el que provoca que els nivells de cortisol a la sang també disminueixen amb escreix. A les vacances també es dormen més hores i la conciliació de la son és de major qualitat. 

Pintar ceràmica arreu del món

bol_ceramica

L’estiu és un bon moment per poder realitzar tot allò que ens agrada fer, en el nostre temps lliure. Per aquest motiu, a COLOR IT et donem la possibilitat de poder pintar en ceràmica allà on vulguis! 

De quina manera? A través de la nostra botiga online, podràs obtenir les peces que desitgis pintar, junt amb les eines i les pintures que necessites, per poder pintar còmodament a qualsevol lloc del món! I si no trobes la peça que vols pintar, truca’ns i et direm què tenim de nou a la botiga que no està en la web.