team building colorit

Pintura de ceràmica per a fomentar la cohesió i productivitat en la teva empresa

En els últims anys, cada vegada més empreses s’han decidit per crear un ambient positiu i de col·laboració entre companys, amb l’objectiu d’aconseguir un espai lliure de competitivitat i envoltat de positivitat i productivitat. Per realitzar la seva missió, moltes d’elles s’han decidit per organitzar activitats de team building amb les quals millorar la cohesió del seu equip. Si estàs plantejant fer una sessió única, en un ambient relaxat, la millor opció és COLOR IT, on trobaràs un espai acollidor en el qual pintar ceràmica, mentre exploreu la vostra creativitat i deixeu volar la vostra imaginació.

Explora la creativitat del teu equip de treball amb la nostra activitat de team building

El concepte team building és cada vegada més conegut i es refereix a les activitats que tenen l’objectiu de millorar la cohesió entre els participants, ajudar a la resolució de conflictes o incrementar la companyonia entre la plantilla d’empleats d’una empresa, competències indispensables per a treballar correctament en equip.

D’aquesta mena d’activitats existeixen molts tipus, des de paintball, passant per voluntariats, fins a escape-rooms. A COLOR IT, com coneixem tots els beneficis que el team building proporciona, també organitzem aquests esdeveniments perquè acudeixin les empreses a pintar ceràmica en el nostre espai creatiu.

Quins beneficis aportarà?

Si t’has decidit per organitzar una activitat de team building durant aquest mes de maig, aposta per fer una diferent i original: pintar ceràmica a COLOR IT. Amb ella podràs despertar la seva imaginació i explorar tots els beneficis que proporcionarà als teus empleats i al funcionament de la teva empresa, entre els quals volem destacar els següents:

activitat de team building

  • Totes les activitats de team building, siguin del tipus que sigui, són beneficioses per als teus empleats i per a la teva empresa, perquè ajuden a millorar la comunicació entre els companys. Gràcies a aquestes, aconseguiran conèixer-se millor i entaular relacions més pròximes, que ajudaran a incrementar la productivitat quan hagin de treballar en equip.
  • A COLOR IT podràs gaudir dels beneficis que proporciona les activitats d’expressió artística que es podran extrapolar al ritme de treball de la teva empresa. Això es deu al fet que, amb elles, la teva plantilla de treballadors reduirà el seu estrès diari, tant personal com laboral. Aquesta millora del seu benestar mental serà clau per a augmentar la productivitat i efectivitat en el teu negoci.

 

 

COLOR IT, l’espai creatiu clau per a la teva empresa

Aposta per la pintura de ceràmica com la perfecta solució per a l’organització de les teves activitats de team building per a la teva empresa. Reserva una taula a COLOR IT i viu, al costat dels teus empleats, una experiència única, original i creativa. Us esperem perquè experimenteu tots els avantatges que us proporcionarà pintar ceràmica a la dinàmica del teu treball!