Pintar ceràmica en el Blue Monday

Aquesta setmana, més concretament, el dilluns 18 de gener, és el Blue Monday, el dia més trist de l’any, un terme que va aparèixer fa 16 anys pel psicòleg Cliff Arnall, que va confessar haver trobat la fórmula matemàtica per conèixer quin dia era el més trist de l’any. Així doncs, cada tercer dilluns del mes de gener, “se celebra” el dia on més tristesa s’acumula a causa d’alguns factors que en aquest article coneixeràs. Però, a COLOR IT, tenim la fórmula perfecta perquè no sigui així: pintar ceràmica!

El fred, la costa de gener, el temps que ha passat des de les festes de Nadal, la desmotivació o no haver cobrat encara són algunes de les causes que provoquen que aquest dia pugui ser, per a molts, el dia més trist de l’any. Factors que va analitzar Arnall en alguns dels seus pacients que afectaven el seu estat anímic. No obstant això, altres psicòlegs o neurocientífics creien que el pensament d’Arnall no tenia cap mena de fonament. De fet, molts pensen que aquest dia ha estat creat com un mer reclam publicitari, ja que la primera vegada que es va fer referència al Blue Monday va ser en una campanya publicitària realitzada per Sky Travel i dirigida per l’empresa de comunicació Porter Novelli.

Sigui com sigui, a COLOR IT tenim clar que no volem fer d’aquest dilluns un dia trist, deprimit o sense sentit. Perquè cada dia és especial, és únic, és diferent, i per a nosaltres, viure’l rodejats de peces de ceràmica, deixant volar la imaginació i compartint un espai amb els que estimem creant i pintant és la millor decisió que podem prendre!

I és que l’art, la creativitat, la pintura, etc., són eines molt valuoses per fer feliç a la societat! L’art és clarament una activitat que treu emocions, que treballa el desenvolupament d’habilitats i coneixements, que ajuda a expressar-se, a comunicar-se, inclús pot arribar a canviar o a educar a una persona i la seva conducta. L’art és el reflex de qui som, de com pensem, del que sentim, del que veiem o de com observem el món des de la nostra mirada. És, sense dubte, un llenguatge universal que agafa el millor de nosaltres.

Tal com Aristòtil va dir en el seu moment: «L’art és capaç i digne d’ocupar l’oci i oferir felicitat». I nosaltres, ahir, avui i sempre, agafarem un pinzell, ens envoltarem de pintura i crearem la peça de ceràmica més bonica per fer del nostre temps un moment màgic, especial i molt creatiu!

Aquest Blue Monday rodeja’t de pintura! Com? Doncs amb COLOR IT i el nostre servei de peces de ceràmica online, on podràs obtenir totes aquelles peces, pintures, eines i materials que necessitis per fer de casa teva, un taller d’allò més creatiu!

blue monday