Halloween

Pinta i prepara la vaixella de ceràmica més terrorífica per a aquest Halloween

Halloween

El 31 d’octubre està molt a la vora, i a COLOR IT, com cada any, venim a proposar-te la forma més divertida de celebrar-ho: pintant una vaixella de ceràmica tan terrorífica que faci cridar als teus convidats! Tenim una gran varietat de plats, tasses i bols que pots pintar tu mateix. A més, també comptem amb una selecció especial de carabasses i bruixes de ceràmica que et faran passar-ho de por. I el millor de tot? No hauràs d’esperar al dia 31. A COLOR IT, Halloween dura tot un mes, així que, si ja tens algunes idees per la teva festa i vols crear una decoració única per a donar una atmosfera de pel·lícula, ja pots venir i començar a celebrar-lo amb nosaltres, mentre personalitzes les teves peces de ceràmica per ambientar la nit de Tots Sants.

Aquest Halloween, cuida el 

HalloweenTeranyines, ratpenats, carabasses, espelmes… Si vols que la teva festa de Halloween sigui tot un èxit, has de cuidar fins al més mínim detall ambientant l’espai amb les decoracions més terrorífiques. Tot això, és clar, tenint cura d’una de les protagonistes de la nit, la teva taula!

Un sopar original acompanyat d’una presentació esgarrifosa és el que necessites si vols sorprendre els teus convidats. Perquè uns canapès amb forma d’aranya saben millor quan van acompanyats d’unes estovalles a joc i uns plats igual d’esgarrifosos que la resta de la casa.

I és que, una de les parts més divertides d’aquesta celebració és que ens permet ser creatius i elaborar tot tipus d’elements decoratius, i això és una cosa que, a COLOR IT, ens encanta!

 

Un octubre de por en COLOR IT

Ja has fet plans per aquest 31 d’octubre? Si ets un apassionat del terror i estàs desitjant que arribi el dia de Halloween per a celebrar-ho de la forma més creativa, a COLOR IT et proporcionem tot el que necessites per una celebració perfecta: pintures, pinzells, i una vaixella de ceràmica esperant a ser decorada amb els dibuixos més esgarrifosos! Reserva la teva taula a través de la nostra web o vine a veure’ns quan vulguis. T’estem esperant!