Pinta cerámica cerca del mar y descubre los beneficios que obtendrás

Pinta ceràmica a prop del mar i descobreix els beneficis que obtindràs

Gaudir d’una casa a prop del mar és un gran reclam en tots els sentits, però pels artistes i els amants de la creativitat, encara ho és més. El mar sempre ha estat una font d’inspiració per molts artistes. L’olor de mar, a sal, a sorra mullada; el so de les onades reposant, el joc de llum i colors, i la incertesa que brinda l’horitzó junt amb el cel són, sense dubte, inputs positius per crear un poema o una peça de ceràmica, per exemple.

La immensitat del mar ha estat pintada per molts artistes, escrita per molts poetes i novel·listes, però també molt contemplada per aquells que volien que el mar els inspirés i els hi alimentés la imaginació i la creativitat. I és que a la riba de la mar és més fàcil somiar, és el lloc on la nostra imaginació pot volar i volar, sense cap mena d’obstacle, acompanyada d’infinitat de sensacions que ens fan més melancòlics, més sensibles. I l’art necessita això: inspiració, melancolia, creativitat, emocions

A nosaltres ens encanta seure davant del mar, tancar els ulls per un moment i poder absorbir tot el que el mar ens aporta i de quina manera estimula el nostre organisme. Per aquest motiu, quan decidim seure davant d’ell i pintar les nostres peces de ceràmica, és el moment més inspirador que podem viure.

Sabies que el mar ofereix infinitat de beneficis? Alguns d’ells: la relaxació del nostre cos i de la nostra ment, impulsant a portar a terme activitats com l’escriptura, la lectura, a tocar un instrument o a deixar-te emportar per la pintura. També és un entorn que ens ajuda a deixar enrere l’estrès.

El mar aporta una sensació a l’ésser humà de llibertat, de relaxació, de benestar, ens sentim plens, actius i ens aporta un paisatge magnífic. Però, a més a més, també ens ofereix molts beneficis físics, ja que ens tonifica la pell i els músculs, i és un bon remei natural per problemes respiratoris.

Pinta davant del mar amb COLOR IT

A COLOR IT, com ja saps, et donem la possibilitat de viatjar sigui on sigui amb les peces de ceràmica que tenim disponibles per tu. Només necessites entrar al nostre apartat Take Away, seguir els passos que et demanem, i en uns dies tindrem el teu kit preparat, perquè puguis pintar davant del mar les teves peces, juguis amb les pintures, experimentis amb els materials i plasmis totes les teves idees i sentiments en la ceràmica.