ceràmica

Per què triomfa tant el món de la ceràmica?

Pintar en ceràmica s’ha convertit, per a la nostra societat, en una alternativa d’oci d’ençà que la pandèmia va arribar a les nostres vides. És cert que des de fa temps, aquest món ha anat agafant importància i popularitat, sobretot, entre els més joves. No obstant això, arran del coronavirus, la ceràmica ha aconseguit renéixer com un concepte únic que està trepitjant amb força al nostre país.

La ceràmica sempre ha estat un material molt demandat per crear vaixelles i tota mena d’objectes de decoració. De fet, és un dels invents de l’ésser humà més antics de la història. Per aquest motiu, amb el pas dels anys ha anat canviant la manera de crear ceràmica, sobretot, en l’últim segle. El món de la ceràmica sempre ha estat relacionat amb un ofici, amb un treball específic dels terrissers.

Però qui ha dit que aquesta pràctica pot ser només cosa dels professionals? Actualment, per a molts, aquesta activitat s’ha convertit en un moment en què es busca la creativitat i la tranquil·litat; i en un espai compartit que poden gaudir tant els més petits com els més grans de casa. I és que tothom pot decorar una tassa, un plat o una figura sense cap problema, només cal endinsar-se de ple a què s’està fent, deixar volar la imaginació i treure de dins la creativitat que tots tenim.

Aquests aspectes comentats han instat a fer de la ceràmica una activitat d’oci diferent de la que s’està fent com fins ara. I és que les restriccions imposades i la nova normalitat, que ha canviat la manera de viure i interactuar, han fet que els ciutadans innovessin en el seu temps lliure. I l’artesania ha tingut un paper molt important!

La clau del nostre èxit i del món de la ceràmica

Crear un espai on els clients se sentin còmodes per poder pintar i decorar, sense cap mena de límits, ha estat la clau del nostre èxit. Encara que poder donar un servei complet ha fet del nostre espai creatiu, un lloc molt reclamat pels usuaris i amants de la pintura en ceràmica:

pintar i decorar

Si ets un/a vertader/a amant de la pintura i la creativitat, o bé, és el primer cop que pintes ceràmica, a COLOR IT t’obrirem les nostres portes perquè puguis connectar amb el teu jo més creatiu, la teva part més artística! I perquè puguis gaudir d’una àmplia carta de productes de qualitat, com a la millor cafeteria sense gluten de Sant Cugat.

I si prefereixes pintar ceràmica a casa, recorda que a la nostra botiga podràs trobar un ampli ventall de peces que t’arribaran junt amb un kit complet amb tots els materials i eines necessaris per pintar còmodament i crear a través de diferents tècniques de pintura.