Per què i com relaxar-se en aquesta societat?

Aquesta setmana, concretament el dijous dia 15, no només celebrem una festa nacional, sinó també un dia especial, el Dia Mundial de la Relaxació. Per tant, posa-li ganes i relaxa’t aquesta setmana ara que les vacances d’estiu han arribat a les nostres vides. Mentre relaxes el teu cos, t’explicarem el perquè d’aquesta celebració i els beneficis que aporta la tranquil·litat per a l’ésser humà.

Ja són molts els que celebren aquest Dia de la Relaxació que es festeja internacionalment. Cada un escull quina activitat realitzar aquest dia, i durant l’any, per complir l’objectiu de relaxar-se i deixar de banda les obligacions, preocupacions i l’ansietat que segons quins inputs rutinaris ens provoquen.

Sense dubte, relaxar-se unes hores al dia és una necessitat que demanda el nostre cos per, d’aquesta manera, poder continuar amb el rendiment tant corporal com intel·lectual que ens exigeix el nostre dia a dia.

Fer ioga, escoltar música, caminar per la muntanya, estirar-se a la sorra de la platja, llegir, escriure, fer-se una banyera amb essències, fer esport o viatjar són algunes de les activitats que ens ajuden, segons els nostres gustos i interessos, a relaxar-nos i gaudir del moment.

Quins són els beneficis de relaxar-se?

De vegades no som conscients de la importància que té pel nostre cos i la nostra ment relaxar-nos. I és que el ritme frenètic que tenim, diàriament, causa massa estrès pel nostre organisme. És per aquest motiu que en aquest article volem conscienciar-te, aprofitant l’avinentesa del Dia Mundial de la Relaxació, dels avantatges que obtenim tenint un espai de relaxació per nosaltres.

La relaxació és un estat natural que ens ajuda al fet que el nostre metabolisme s’equilibri, com també, la nostra respiració i el nostre ritme cardíac. Gràcies a la relaxació, aconseguim ser més creatius, més positius, estar de bon humor i animats, mantenir les relacions socials i familiars òptimament, gaudir dels moments o sentir-nos menys pesats i cansats.

Les tècniques que ens ajuden a relaxar-nos aconsegueixen, amb escreix, que arribem a un estat de benestar i calma

Sense dubte, un dels beneficis més importants que aporta relaxar-se és el fet de combatre l’estrès, un estat que provoca molts problemes de salut, com dolors de cap, insomni, dolors musculars, crisis d’angoixa i símptomes com nàusees, suors, diarrees o taquicàrdies. Símptomes que, amb un estat de relaxació, s’eliminen!

Relaxar-se a través de l’art i la pintura en ceràmica

Crear art és una activitat que, com hem afirmat altres cops, ens ajuda a pujar el nostre ànim, la nostra autoestima i a relaxar-nos. Una teràpia que a través del pinzell i la pintura es crea una eina capaç d’expressar i plasmar sentiments, preocupacions, estrès i infinitats d’emocions.

A Color It volem crear, dia a dia, un ambient on et sentis còmode, relaxat i amb la tranquil·litat de poder deixar a un costat les preocupacions i les obligacions i centrar-te en la teva peça, en el moviment del pinzell o en el color que vols plasmar. Sigui com sigui, facis la peça que facis, a Color it et donarem la benvinguda i farem el possible perquè tu i els teus gaudiu d’un bon moment i de qualitat.

No te n’oblidis, és moment de relaxar-te!