Peces de ceràmica amb torns

La ceràmica és un dels materials on es poden realitzar més tècniques de pintura per embellir, de diferent manera, cada peça realitzada. Una de les més emprades és la tècnica amb torns. A COLOR IT podràs utilitzar aquest mètode amb l’ajuda dels nostres professionals. És per aquest motiu que en aquest blog t’explicarem tots els detalls d’un procés que farà que la teva peça es converteixi en la teva obra d’art!

Amb el pas del temps, la manera en com s’ha anat decorant la ceràmica ha anat canviant. I és que l’evolució de les eines ha permès que les tècniques de pintura cada cop siguin més variades, i més apassionants! Les eines i la teva imaginació seran una gran combinació per crear peces úniques.

El torn de roda manual, el dispositiu que tenim a COLOR IT per crear peces fantàstiques, és una eina excel·lent pels artistes en ceràmica, pels principiants i pels que estimem aquest món. Una eina que permet fer línies rectes i dissenys perfectes i simètrics.

Els torns manuals, en comptes de funcionar amb el motor, roden en moure nosaltres mateixos la base. És una eina molt senzilla però que permet crear peces perfectes. Quins són els passos a seguir per crear una peça a través d’aquesta eina? Hem d’escollir un plat, una tassa o una peça rodona, d’aquesta manera, tenim més facilitat a l’hora de crear una línia rodona de manera manual. Hem de recolzar adequadament la mà i que estigui al nivell del torn, d’aquesta manera la línia serà més perfecte. Amb el pinzell, decora la base mentre, amb cura, vas rodant el torn. I voilá! Peça decorada!

COLOR IT i la tècnica del torn

Són molts els nens i les nenes, com també els adults o els avis, que volen crear les seves pròpies peces amb les tècniques més utilitzades en el món de la ceràmica. A COLOR IT tenim clar que volem que cada un dels nostres clients aprengui totes les tècniques de pintura de manera senzilla i ràpida i les puguin aplicar a les seves creacions.

Així doncs, els nostres monitors i monitores ensenyaran la tècnica del torn i seguiran el procés per ajudar en tot moment si tens cap dubte.

Plats increïbles i tasses originals vestiran la teva vaixella de casa teva gràcies a aquestes tècniques tan espectaculars!

Tenim moltes ganes que, quan obrim les nostres portes, puguem compartir al teu costat un espai de qualitat on podrem realitzar, a través de la creativitat i la imaginació, peces autèntiques! T’hi esperem amb els braços oberts, i estem segurs que serà ben aviat!