pintar_con_niños_barcelona

On pintar amb nens a Barcelona? A COLOR IT et donem diverses opcions

Pintar con niños en Barcelona es una de las mejores actividades que puedes hacer con los más pequeños. Este tipo de extraescolares es perfecta para que puedan dar valor a la tranquilidad y a la serenidad, dos factores muy importantes en el desarrollo de cualquier niño. 

En la actualidad, viven en un mundo frenético en el que apenas tienen tiempo de disfrutar de las pequeñas cosas. En este sentido, desde que son pequeños deben aprender la importancia de la tranquilidad y esto se consigue a través de ciertas actividades y extraescolares. 

En COLOR IT encontrarás ese lugar ideal para llevar a tus hijos. Pueden hacer actividades que les trasmitirán paz y calma y además podrán conocer a nuevos amigos y abrir su círculo de amistades. ¡Te animamos a visitar nuestro taller de Sant Cugat! 

Pintar amb nens a Barcelona és una de les millors activitats que pots fer amb els més petits. Aquest tipus d’extraescolars és perfecta perquè puguin donar valor a la tranquil·litat i a la serenitat, dos factors molt importants en el desenvolupament de qualsevol nen. 

En l’actualitat, viuen en un món frenètic en el qual gairebé no tenen temps de gaudir de les petites coses. En aquest sentit, des que són petits han d’aprendre la importància de la tranquil·litat i això s’aconsegueix a través d’unes certes activitats i extraescolars. 

A COLOR IT trobaràs el lloc ideal per portar als teus fills. Poden fer activitats que els transmetran pau i calma, i a més podran conèixer a nous amics i obrir el seu cercle d’amistats. T’animem a visitar el nostre taller de Sant Cugat!

La importància de pintar amb nens Barcelona

A COLOR IT t’oferim un espai diferent on els teus fills podran explotar al màxim la seva creativitat. En el nostre taller podran pintar diferents peces de ceràmica segons les seves preferències. 

A més, les activitats que oferim en el nostre taller estan dissenyades per a totes les edats, pel que tu també podràs descobrir els avantatges d’aquesta mena d’activitats. Així i tot, per als més petits és una gran oportunitat per millorar el seu desenvolupament cognitiu. A més, aquests són altres beneficis:

  • Aquesta activitat requereix d’una gran capacitat, això permet als nens canalitzar les seves emocions i controlar els seus sentiments.
  • D’altra banda, és una forma d’expressió i els permetrà relaxar-se i oblidar-se d’aquells petits problemes que els preocupen.
  • A nivell cognitiu, és una de les millors activitats que poden fer, ja que amb ella poden millorar la seva coordinació i altres aspectes del seu desenvolupament.

 

Sens dubte, si vols que els teus fills facin activitats diferents, hauràs de portar-los al nostre taller de Sant Cugat. A més, també oferim un servei de cafeteria perquè els pares també puguin relaxar-se mentre els seus fills estan en els seus extraescolars. 

Volem oferir un concepte diferent i tenim diferents serveis que poden ser del teu interès com  són els següents: activitats dirigides, tallers infantils, tallers per a adults, festes infantils i per a adults, pintar les petjades del teu bebè o servei de cangur amb activitat. 

Una gran oferta d’activitats que pots sol·licitar. Per tant, et recomanem que reservis la teva taula perquè no et quedis sense plaça i puguis gaudir del nostre taller de pintura de ceràmica. 

Ara que ja coneixes on pintar amb nens a Barcelona, pots posar-te en contacte amb nosaltres perquè puguem donar-te informació detallada sobre tots els nostres serveis. Això sí, hauràs d’afanyar-te, ja que tenim una atapeïda agenda. T’esperem a l’A. Lluis Companys, 24!