OFERTA ESPECIAL I REGALS PERSONALITZATS PER AL DIA DE LA MARE

Per a dies assenyalats com el dia del pare o el dia de la mare apostem per regals que facin els propis nens. Lluny d’introduir-los en el consumisme de comprar directament alguna cosa, un regal fet a mà els aportarà molt més.

·       Els fa pensar en la persona a qui regalen, en els seus gustos, i escollir alguna cosa especial per a ella. Quantes vegades, fins i tot els adults, regalem pensant en el que ens agradaria a nosaltres enlloc de pensar en el que voldria la persona a qui fem el regal? Ajudar als nens a fer aquesta reflexió els fa créixer i guanyar també en empatia.

·       Els donarà la satisfacció de donar sense esperar res a canvi, simplement pel fet de donar una sorpresa o fer feliç a algú. Una cosa instintiva en els més petits i que anem perdent a mida que creixem. Continuem fomentant aquest hàbit tan saludable i que diuen que és la veritable font de la felicitat.

·       Els ajudarà a guanyar autoestima. Saber que han aconseguit fer una cosa per ells mateixos, amb les seves pròpies mans i fruit de la seva imaginació i que ha tingut èxit, els donarà una gran alegria i els farà sentir capaços i segurs.

Per tot això, a Color It hem reservat un espai especial per tal que els petits puguin fer els seus regals del día de la mare en companyia d’un familiar o amb les nostres educadores.

Podràs personalitzar una peça de ceràmica per ella (una tassa, un plat…) i fer-li un regal pràctic, pensat i preparat pensant en ella. A casa, al despatx… el farà servir cada dia i sempre recordarà aquest moment especial. Segur que li agrada!

A més a més, si véns de dilluns a dijous (del 24 d’abril al 5 de maig) tindràs un 10% de descompte. 

Email: colorit@colorit.es

Telèfon: 636 56 00 09.