pintar cerámica en casa

Nens de vacances: pinta ceràmica a casa amb Color It

pintar cerámica en casa
Quan l’escola arriba a la fi del seu cicle, els nens passen molt més temps a casa i tots volem que gaudeixin del seu descans. En Color It tenim el pla ideal perquè els nens es diverteixin i es relaxin mentre aprenen una cosa nova. A més, els nostres kits per a pintar ceràmica a casa, són una oportunitat ideal per a passar temps de qualitat amb ells, sense horaris ni dificultats.

Els beneficis de les activitats manuals per a nois en vacances

A més d’una activitat entretinguda, pintar ceràmica, igual que la resta de les manualitats, té molts beneficis per als més petits. A Color It som conscients d’això i per això volem explicar-te alguns dels més importants:

 

  • Fomenta de la creativitat: Els treballs manuals permeten als nens expressar la seva creativitat de manera lliure. Poden explorar diferents materials, colors i tècniques per a crear les seves pròpies obres d’art úniques. Això ajuda a desenvolupar la seva imaginació i habilitats de resolució de problemes.
  • Millora la coordinació motora: Al fer manualitats, els nens tenen l’oportunitat de practicar i millorar la seva coordinació motora. Tallar, enganxar, pintar i manipular diferents materials ajuda a desenvolupar la destresa manual i la coordinació.
  • Estimulació cognitiva: Els treballs manuals impliquen seguir instruccions, planificar i organitzar els materials i dur a terme diferents passos per a completar un projecte. Això estimula el pensament crític, la concentració i l’atenció al detall.
  • Desenvolupament d’habilitats socials: En participar en activitats de treballs manuals amb altres nens, els petits tenen l’oportunitat de compartir idees, col·laborar i treballar en equip. Això promou el desenvolupament d’habilitats socials, com la comunicació, la negociació i l’empatia.
  • Millora de l’autoestima i la confiança: En completar projectes de treballs manuals, els nens experimenten una sensació de satisfacció. Veure el seu treball acabat i rebre elogis i reconeixement per les seves creacions ajuda a enfortir la seva autoestima i confiança en si mateixos.
  • Reducció de l’estrès i l’ansietat: Les activitats de treballs manuals poden ser relaxants i terapèutiques per als nens. Els brinda una oportunitat per a desconnectar-se de les preocupacions diàries i enfocar-se en una tasca creativa, la qual cosa pot ajudar a reduir l’estrès i l’ansietat.
  • Aprenentatge multidisciplinari: Els treballs manuals poden ser una forma divertida d’aprendre sobre diferents temes. Els nens poden explorar conceptes de ciència, matemàtiques, història i més a través de projectes de treballs manuals temàtics. Això els permet aprendre de manera pràctica i visual, la qual cosa facilita la retenció d’informació.
  • Enforteix els llaços familiars: Passar temps de qualitat al costat dels integrants de la seva família, és fonamental. Durant l’any, el treball i les tasques diàries poden dificultar gaudir d’activitats junts, per això les vacances són una gran oportunitat que t’aconsellem no desaprofitar.

 

Amb Color It tens un gran pla amb els teus nens

Organitzar aquest pla per a passar al costat dels teus nens en vacances amb l’ajuda de Color It és molt senzill. Pots convidar diferents integrants de la família o amics per a compartir aquesta experiència. Quants més siguin millor!

Només has de venir a l’espai creatiu Color It a Sant Cugat i triar les peces per a pintar a casa. Hi ha bols, plats, tasses, bijuteria, decoracions i moltes coses més en una gamma molt variada.

A més, hauràs de triar els colors que més t’agradin i ens ocuparem de posar-los en recipients especials perquè te’ls emportis a casa sense riscos de pèrdues.

Afegirem pinzells i esponges per a pintar amb la tècnica que vulguis les peces que hagis triat. T’emportaràs, a més, una targeta perquè ens la lliuris juntament amb la peça pintada perquè la podem lacar i enfornar.

I llest! Ja ho tens tot per a passar una experiència única aquest estiu al costat dels teus nens. T’assegurem que els agradarà tant que, abans del que imagines, demanaran repetir.

Posa’t en contacte amb nosaltres per qualsevol dubte que tinguis o per a reservar una taula i gaudir de tots els altres serveis que oferim en Color It.