Més manualitats per aquesta tardor!

Ens fascinen els colors de la tardor i la manera en com podem jugar amb ells. Ens encanten les fulles caigudes dels arbres, l’olor de quasi hivern al vespre i mig estiu a les 12:00 del matí. I ens captiva poder barrejar els elements que representen aquesta estació de l’any amb els colors que la descriuen per poder crear manualitats com les que et presentarem a continuació! 

Les propostes que tenim per a tu, en aquest blog, són ben fàcils! Tan sols necessites fulles de veritat, cartolines de diferents colors terra, unes estisores, cola i un cordó finet. Amb aquestes eines i aquests materials podràs crear figures molt divertides i originals amb el teu petit de casa! No te les perdis! 

Eriçó de terra

Aquest mamífer, tan característic amb punxes en el seu cos per protegir-se dels depredadors, es convertirà en un eriçó ple de fulles i d’allò més tardorenc, gràcies a la nostra manualitat. 

  1. Dibuixa en una cartolina el cos de l’animal.
  2. Retalla la silueta i fes-li el nas i els ulls.
  3. Amb diverses fulles, simula les punxes de l’eriçó, tal com veus a la fotografia! 

Fàcil i bonic, oi? No ens pot agradar més el nostre nou animal de companyia! 

 

 

Garlanda de fulles decoratives

Vols decorar la teva llar o l’habitació del teu petit/a amb aquesta garlanda que representa en tota la seva totalitat la tardor?  

Encara que ho vegis complicat, és molt senzill! 

  1. Agafa cartolines grogues i taronges.
  2. Dibuixa la silueta de diferents classes de fulles. Pots imitar, sense cap problema, els dissenys que tens a la fotografia. 
  3. Retalla les fulles i fes a cada una d’elles un petit forat perquè pugui passar el cordó. Et recomanem que realitzis dos forats petits perquè les fulles estiguin ben rectes. 
  4. Passa el cordó i voilá, ja pots penjar la teva garlanda allà on vulguis! 

 

 

Peça de ceràmica

Què és la tardor per tu? Com la representaries? Quins colors et recorden a aquesta? 

T’animem que escullis una de les nostres peces de ceràmica que tenim a la nostra cafeteria creativa, o bé, a la nostra botiga online, i creïs un disseny d’allò més tardorenc! Aquell que quan te’l miris pensis en la tardor i en aquesta estació de l’any tan magnífica!

 

 

 

¿T’agraden les manualitats que t’hem proposat? Volem veure quins han estat els resultats! Fes una foto a Instagram i etiqueta’ns o menciona’ns, o bé, envia’ns una fotografia en el nostre correu electrònic colorit@colorit.es