Manualitats nadalenques precioses i molt fàcils

Les festes de Nadal són per estar en família i fer coses junts. Es fa fosc aviat i molts aprofiteu per venir a berenar a Color It o a pintar la vostra peça de ceràmica nadalenca.

Però avui us volem explicar manualitats de Nadal molt xules que podeu fer també a casa vostra, amb materials molt bàsics i que us quedaran molt bé.

Preparats?

1. Rudolph amb taps de suro

Amb uns taps de suro, uns netejapipes i pomponets, podeu fer un ren tan divertit i nadalenc com aquest. Els taps s’enganxen amb pega i es va afegin la resta de decoracions poc a poc, mirant que quedin bé. El truc aquí és que els suros quedin enganxats en una bona posició. Si aconseguiu això, ja teniu mitja feina feta.

Després ja només us queda posar-hi les decoracions que hagueu escollit.

 

2. Pinyes per decorar l’arbre

Aquesta també és molt fàcil de fer i a més a més té un pas previ que ens encanta que és anar a fer un passeig en família per recollir les pinyes que necessitareu.

Com hem dit, us caldrà unes pinyes una mica obertes (que veieu que quan les poseu del revés tinguin forma d’arbre) i uns pomponets petits, que trobareu a qualsevol basar.

Amb pega aneu enganxant els pomponets a les fulles de la pinya com si fossin boles de l’arbre de Nadal. Un cop fet els poseu una corda bonica i ja estan llestes per penjar.

3. Boles de Nadal fetes a mà

Per fer aquestes boles tan originals necessitaràs materials tan senzills com paper de foam de diferents colors, pega i unes cintes.

Es tracta de retallar la forma de la bola i després anar enganxant les decoracions que hagueu fet en forma d’estrelletes, de rodona, de llacet… Si us fa més mandra o els nens i nenes que teniu són més petits, es poden comprar les enganxines directament i aleshores només hauran de posar-les a sobre la bola i ja ho tindran llest.

Fàcil i amb un resultat molt bonic!

4. Arbre de Nadal en forma de con

Amb cartulina, foam i les decoracions que has comprat per la manualitat anterior, pots aprofitar per fer també aquests arbres de Nadal tan bufons.

Retallem les cartulines al tamany que vulguem per als nostres arbres. Un cop retallades, els donem forma de con i enganxem l’extrem perquè es mantingui. Un cop fet els podem fer una base circular perquè es mantinguin bé sobre la taula.

Finalment els afegim la decoració que més ens agradi.

5. Pots amb paisatges nadalencs

Els pots de paisatges de neu són una mica més complicats de fer, però queden molt bonics.

Per fer-los necessitaràs pots de vidre (a poder ser amb un tap bonic) i neu artificial o sal marina.

Com a decoració pots fer servir arbres fets de cartulina, de plàstic i els poses neu per sobre, cintes, teles i el que se t’acudeixi posar-hi dins. Queden molt bé també amb algun dels animals que solen tenir els nens per casa, tipus ossos polars o algun ren. Creativitat al poder.

Esperem que us hagin agradat aquestes propostes. I si en feu alguna, ens farà molta il·lusió que ens l’ensenyeu a facebook o instagram etiquetant-nos!