niña_pintando

Les manualitats més especials pel dia del pare

El 19 de març a casa nostra i a molts països del món se celebra el Dia del Pare. Un homenatge per tots aquells pares que cuiden i eduquen els seus fills cada dia i experimenten una felicitat enorme de ser pares. I per poder festejar aquest dia com cal, a COLOR IT et proposem que passis un dia especial i bonic amb ell. De quina manera? Doncs et proposem crear manualitats tots dos junts!
Abans de suggerir-te algunes de les manualitats que hem pensat per aquest Dia del Pare, volem explicar-te breument l’origen d’aquest dia. Pels que ens segueixen setmana rere setmana, ja ho deuen saber, ja que l’any passat ho vam explicar en el nostre blog, però si tu encara no saps per què existeix aquesta festivitat, pren nota!

En el 1910, als Estats Units, es va decidir homenatjar el Dia del Pare, quan Sonora Smart Dodd va voler rendir homenatge al seu pare que l’havia criat tot sol, tant a ella com als seus cinc germans més. Una idea que li va venir al cap mentre estava a l’Església en el Dia de la Mare. Però, per què va decidir aquest dia? Doncs perquè el 5 de juny era l’aniversari del seu pare.

Catorze años més tard, va néixer la primera declaració oficial per part del president Calvin Coolidge, que va donar suport a la idea d’establir un dia oficial per tots els pares del món. La declaració definitiva va ser el 1966, gràcies al president Lyndon Johnson.

Al nostre país es va decidir celebrar el 19 de març coincidint amb el Dia de Sant Josep

Manualitats per fer el Dia del Pare

Marc de fotos personalitzat

Amb el nostre kit personalitzat, podràs escollir la peça o les peces que vols regalar, i tria els colors que vols que decorin la figura. Nosaltres afegirem els materials: un pinzell i una esponja perquè puguin començar a pintar, i una targeta perquè l’entreguin i puguem lacar i fornejar les peces. Així doncs, vine a COLOR IT i escull el que creguis que més li agradarà a la persona que li regales el kit.
Sense dubte, el nostre kit és un regal molt original perquè pugui fer una manualitat diferent i emportar-se un record molt especial. Fomentar la creativitat és el millor obsequi que es pot oferir!

Targetes regal

marco_manualidades
No creus que és una manualitat molt bonica? Estem convençuts que li encantarà poder tenir, a sobre de la seva tauleta de nit o a la paret de qualsevol habitació, aquest regal tan especial.
Primer de tot, necessites una fotografia del petit de casa i totes aquelles eines i materials per poder elaborar el marc de fotos. Pren nota del que necessites:
  • Pals de fusta com els que pots veure a la fotografia.
  • Retoladors per pintar els pals.
  • Cola per poder-los enganxar entre ells.
  • Un fil per penjar el quadre

Quins passos has de seguir?

  • Pinta els pals amb els colors que vols que vesteixin el teu regal.
  • Quan estiguin secs, enganxa la fotografia en els laterals dels pals.
  • Enganxa els altres pals entre ells per crear el marc.
  • Quan estigui tot ben sec i enganxat, introdueix el fil darrere del marc.

Accessoris divertits pel Dia del Pare

bigotes_manualidades
A casa vostra els records fotogràfics són importants? Doncs et suggerim que les fotografies, que es facin durant el Dia del Pare, tinguin un punt original i divertit. De quina manera? Doncs amb aquests accessoris que pots veure: bigotis i corbates!

Quins materials necessites?

  1. Pals allargats i estrets
  2. Cartolines negres
  3. Llapis.
  4. Tisores.
  5. Cola o cinta adhesiva.

Quins passos has de seguir?

  1. Dibuixa a les cartolines aquestes figures i retalla-les. Et recomanem que les dibuixis dos cops, les retallis i les enganxis entre elles, perquè tinguin més gruix i siguin més resistents. 
  2. Amb cinta adhesiva o cola, uneix el pal a la cartolina i voilá! Ja tens els teus accessoris del photocall del Dia del Pare. 

Peça de ceràmica amb les empremtes

taza_ceramica
Quin regal més bonic pot haver-hi que una peça de ceràmica decorada amb les empremtes del petit de casa?
Pots venir a COLOR IT, a la nostra cafeteria creativa i crear aquesta peça de ceràmica per regalar en el Dia del Pare. O bé, pots demanar el teu kit per crear-la a casa o allà on sigui amb el nostre servei Take Away!
A més a més, a COLOR IT, el dijous al matí, podràs venir amb el teu nadó i pintar les seves empremtes, gaudint d’un 10% de descompte i d’un refresc gratuït per a tu. Consulta la nostra agenda!

T’esperem a COLOR IT per donar-li forma al regal més especial pel Dia del Pare!