Manualitats amb materials reciclats

Ets un amant de les manualitats? Nosaltres també! És per aquest motiu que a COLOR IT volem aprofitar l’avinentesa que el dia 17 de maig se celebra el Dia Mundial del Reciclatge per proposar-te algunes manualitats que podràs elaborar amb tota la família aprofitant materials reciclats. Creant a través d’aquests materials no només aconseguiràs que et diverteixis amb tota la família, sinó que apostaràs per la sostenibilitat i respectaràs el medi ambient. Crea art i estima la naturalesa!
Joguines pels nens, objectes de decoració per casa, com també, detalls per regalar a amics o familiars són les grans opcions que podràs tenir amb materials reciclats. Aquesta mena de manualitats aconsegueixen grans resultats sense haver d’invertir diners, aprofitant el que tenim per casa i s’ha de llençar.
Amb ganes de saber quines propostes tenim per a tu? Va que te les diem!

1. Porta espelmes d’allò més originals

Decorar casa teva o el teu espai exterior amb espelmes originals és una gran proposta! Només necessitaràs pinces de roba de fusta, una llauna de tonyina que hagis de llençar i un spray o pintura, si en tens! La combinació d’aquests tres materials aconseguirà que creïs porta espelmes atractives i singulars! Decora la llauna com tu vulguis, pinta-la i dibuixa. Després, col·loca les pinces al voltant de la llauna i enganxant-les en el diàmetre. I voilà! Posa l’espelma al mig i tindràs una creació increïble!

2. Testos pel teu jardí o balcó

Aposta totalment per la sostenibilitat amb aquests testos. Et proposem que utilitzis aquest material, ideal per reciclar i amb una forma idònia per fer un test. Tot i que també pots utilitzar amb ampolles de plàstic o caixes. A més a més, aquest material aconsegueix poder elaborar testos penjants.
Escull les llaunes, neteja-les i decora-les! Pots fer-ho amb paper, envernissa-ho o pintant amb pintura! Tu decideixes! Un cop tinguis el disseny fet, col·loca la terra, les llavors i en un temps tindràs la teva planta a un dels testos més creatius!

3. Coxes de cartó

Què pots fer amb els cartons de llet que has acabat? I amb els rotllos de paper de wc? Doncs molt senzill! Divertits cotxes amb què el teu petit/a podrà jugar!
Així doncs, uns quants taps d’ampolla, brics de llet o rotllos de cartó de paper de vàter i una mica de pintura o retoladors permanents seran els protagonistes de la creació del cotxe més sostenible de la ciutat!

T’han agradat les nostres propostes? Anima’t a crear aquestes i moltes manualitats més respectant el medi ambient mentre crees un temps de qualitat amb la teva família!
Com sempre, esperem les teves fotografies al nostre email colorit@colorit.es!