Les nostres activitats dirigides, en el punt de l’equador!

Les nostres activitats d’estiu ja estan en el punt de l’equador. I és que ja portem la meitat del casal, i no ens ho hem pogut passar més bé! Ens hem divertit moltíssim, i encara queda el millor! Vols saber com han estat aquestes setmanes? T’ho expliquen a continuació. 

Cada dia, quan obrim les portes de la nostra cafeteria, ens trobem amb aquests petitons, amb moltes ganes de diversió i de deixar volar la seva imaginació. Així doncs, cada matí, en veure els seus somriures darrere les mascaretes, ens omplim de felicitat! I, tot i que d’ençà que la COVID-19  està a les nostres vides i dificulta l’organització d’aquestes activitats a l’estiu, al Nadal i a Setmana Santa, cada dia sentim que ha valgut i que val molt la pena!

Diversió, entreteniment i molt aprenentatge són alguns dels aspectes que més ens motiven i que ens guien per crear les activitats que envairan aquests mesos d’estiu! I cada dia corroborem que el que hem pensat i organitzat, dona el seu fruit! Perquè es diverteixen, aprenen, interactuen, comparteixen…

Vols saber quines han estat les activitats que hem portat a terme aquestes setmanes? Hem pintat peces de ceràmica, hem creat mussols d’allò més originals, arc de Sant Martí i banderoles per decorar l’espai, barrets i materials pel nostre photocall, mini llibretes amb paper de scraptbook en acordió, marcs de fotos amb pals de polos i llanes, clauers amb feltre i cintes, i molt més!

 

Alguns dels nostres propòsits són crear tota mena de manualitats amb materials reciclats i amb pintures no contaminants. Perquè per nosaltres és important respectar el nostre planeta, creant el menor impacte possible al nostre entorn. 

Ep! Però això no ha acabat aquí, ens queden unes setmanes per deixar volar la imaginació, aprendre molt més de la pintura en ceràmica i de ser uns grans artistes! Quins dies ens queden per gaudir tots junts? Del 26 al 30 de juliol,  del 2 al 6 d’agost, del 30 d’agost al 3 de setembre i del 6 al 10 de setembre. 

COLOR IT és un lloc segur, ja que complim de manera exigent amb totes les mesures Covid. I és que volem crear un lloc segur, acollidor i fresc, per als més petits de casa! Encara pots inscriure al teu fill/a! Posa’t en contacte amb nosaltres.