colorit Navidad

Les nostres activitats de Nadal obren les portes un any més

Aquesta setmana a COLOR IT tenim un esdeveniment molt important! I és que el dijous comencen les nostres activitats dirigides de Nadal. Així que, un any més, nens i nenes de diferents edats (fins als 16 anys) aniran a la nostra cafeteria creativa per passar les seves vacances de Nadal rodejats i rodejades de creativitat i diversió. I no sabeu les ganes que tenim que arribi ja el dia!

Nadal, una època de l’any tan màgica, on els més petits de casa viuen aquestes festes amb molta il·lusió, nerviosisme (del bo, clar), i amb moltes ganes de compartir tots aquests sentiments amb amics i familiars. El Caga Tió, el Pare Noel o els Reis Mags són els protagonistes d’aquestes festes nadalenques, i les peces claus per fer, d’aquests dies, els moments més especials de l’any tant per petits com per grans.

A COLOR IT volem també aportar el nostre granet de sorra per crear uns dies d’allò més emocionants i divertits. I ho fem a través de les nostres activitats que portarem a terme, a través dels nostres professionals, els dies 23, 24, 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre. Començarem a l’any amb moltes ganes i amb un mood molt artístic. Quins dies seran els últims de les nostres activitats dirigides? El 3, 4, 5 i 7 de gener.

colorit navidad

Les manualitats i les peces de ceràmica seran les grans protagonistes, ja que les nostres activitats de Nadal, Setmana Santa i estiu es basen en la creació d’objectes a través de diferents materials i tècniques, i en la decoració de peces de ceràmica, deixant volar la imaginació, la creativitat i els coneixements en pintura que es vagin aprenent durant aquests dies.
Així doncs, el nostre dia a dia estarà replet de pintura, pinzells, peces, diferents materials, productes reciclats, tisores, cola i molt més! Perquè serem uns grans artistes, i els millors són els que utilitzen tota mena d’eines i materials per crear!

No obstant això, els jocs d’expressió corporal i d’improvisació, així com diferents activitats al parc faran que també moguem una mica l’esquelet i ens divertim d’una manera diferent.

Les nostres activitats dirigides de Nadal, protegides de la Covid-19

Si vols apuntar al teu petit o petita a aquestes activitats, però no ho veus clar per l’augment de contagis en les últimes setmanes, volem enviar-te un missatge de calma, ja que la nostra cafeteria està perfectament equipada per poder garantir les distàncies de seguretat; es realitzarà la desinfecció necessària i garantirem un bon rentat de mans. Sense dubte, implementarem mesures que permetran frenar la transmissió.

Recorda que l’horari de les nostres activitats dirigides és de 8:30 h a 13:30 h, o fins a les 14:30 h si els nens es volen quedar a dinar. Obrirem un grup a les tardes si s’apunten més de 8 nens.
Vols fer ja la teva reserva? Doncs afanya’t, que les places són limitades! Contacta amb nosaltres a través del número de telèfon 663 826 880, o bé, envia’ns un email a colorit@colorit.es. Envia també un formulari de contacte si ho prefereixes!