corazones_hilos

Les millors manualitats de Sant Valentí

Avui se celebra arreu del món el Dia dels Enamorats, Sant Valentí, i com ja saps, a COLOR IT ens encanta en els dies especials poder realitzar les millors manualitats d’una temàtica en específic, per poder regalar a algú o poder decorar la nostra llar. Com no podia ser d’una altra manera, doncs, volem ensenyar-te alguna de les activitats més maques per fer en família. Encara que abans, volem explicar-te resumidament com va aparèixer aquesta festivitat

Aquest dia va néixer en el segle III, a Roma, gràcies a un sacerdot anomenat Valentí, que es va oposar totalment a la llei ordenada per Claudi II, en la que prohibia la celebració de matrimonis entre joves. Aquesta prohibició es basava en la idea que els soldats solters i sense família eren més eficients, en tenir menys lligams sentimentals. 

Va ser per aquest motiu que el sacerdot va decidir celebrar casaments en secret per aquells joves enamorats. Una decisió que va posar fi a la seva vida, després que Claudi II conegués aquest succés. Va ser assassinat el 14 de febrer de l’any 270. 

Ara que ja saps el perquè el Dia dels Enamorats es diu, també, Sant Valentí i per què es festeja el 14 de febrer, volem proposar-te algunes manualitats per fer amb família, que podran decorar la vostra llar durant la setmana o es convertiran en un preciós detall per a qui més estimes

El cor més bonic i original

corazon_manualidades

El cor més bonic i original

Vols crear un cor de diferents colors de manera original? Et proposem el paper de seda com a protagonista de la teva nova manualitat. Així doncs, per portar a terme aquesta creació necessites:

  • Paper de seda de color vermell i blau. Si prefereixes un altre color, ets lliure! 
  • Una cartolina blanca.
  • Tisores.
  • Cola de barra.
  • Llapis.

 

 

Quins passos has de seguir?

 

corazon de papel

  1. Dibuixa un cor amb el llapis en una cartolina i retalla-la. 
  2. Fes trossets quadrats dels dos papers de seda de colors i posa’ls a prop teu, com pots veure a la fotografia. 
  3. Agafa trossets petits, fes una bola i ves-los enganxant.

 

El resultat que pots obtenir pot ser diferent, segons la combinació de colors que facis. Nosaltres et suggerim un acabat que ens encanta. Observa la foto! Pots fer el perfil de color blau i que per dintre el vermell ompli tot el cor. 

 

 

Garlanda de cors

GARLANDA corazones

Com ja saps, a COLOR IT ens encanten les garlandes. Més d’una vegada hem proposat una de diferent segons la temàtica que estàvem celebrant (Halloween, Nadal, Setmana Santa, etc.). 

Sant Valentí és un dia on els cors i els elements d’amor són els grans protagonistes. Per tant, la nostra nova garlanda ha de portar cors, sense cap mena de dubte!

 

 

Materials que necessites:

 

  • Fil blanc
  • Cartolina rosa i vermella
  • Tisores
  • Llapis
  • Clips de color vermell

 

Quins passos has de seguir?

 

  1. Dibuixa cors de la mida de la fotografia i retalla’ls. 
  2. Enganxa amb el clip els cors al fil blanc. 
  3. I voilà, ja tenim la garlanda enllestida!

Peces de ceràmica de Sant Valentí

piezas_de_sant-valentin

Per finalitzar, no podem deixar de donar-li protagonisme a les nostres peces de ceràmica, amb les que podràs regalar un detall preciós en el dia més enamoradís de l’any. 

Tens dues opcions:

  1. Pintar ceràmica a la nostra cafeteria creativa
  2. Demanar les teves peces de ceràmica perquè arribin a casa, a través del nostre servei de Take Away. 

 

 

Passa un bon Sant Valentí amb totes aquelles persones que són l’amor de la teva vida: parella, fills, amics i familiars!