Les millors manualitats per a un novembre més entretingut

El mes de novembre no ha començat com nosaltres haguéssim volgut. I és que, en plena segona onada de la pandèmia, cada cop ens trobem amb més i més restriccions que s’imposen per poder reduir la tassa de contagi i evitar el col·lapse del sistema sanitari, com va passar al principi de la crisi sanitària. No obstant això, moltes de les coses que estem vivint, com també, el nombre de contagis que se sumen cada dia ens fan recordar al mes de març.

Tancar l’hostaleria i la cultura, com també, disminuir el contacte social conviden al fet que passem més temps a casa confinats i haver de fer les mil i una per poder entretenir als nostres petits. I quina millor manera de fer-ho que creant les millors manualitats que, com sempre, et portem des de COLOR IT?

A continuació, et presentem dues manualitats ideals per aquesta tardor tan diferent de la viscuda fins al moment, i una peça de ceràmica que podràs gaudir gràcies al nostre servei TAKE AWAY!

Som-hi! La diversió està assegurada!

Fulles decorades amb pintura

Vols envair la teva llar de fulles decorades per tu? Doncs és molt fàcil! Només cal que recullis les fulles més maques, de diferents colors i mides; que compris cartolines per donar-les una base més estable i que aquestes no es trenquin fàcilment, i pintura de color blanc o groc, tons que ressaltaran molt més!

Per poder realitzar els dibuixos còmodament i obtenir bons resultats, intenta que el pinzell sigui molt finet! Et permetrà fer dibuixos més meticulosos!

I si vols fer una garlanda amb aquestes fulles tan increïbles, compra una corda o fil i passa’l per cada cartolina. Podràs gaudir d’una preciosa garlanda sense haver de fer malbé les fulles!

 

Un arbre d’allò més tardorenc

Per fer aquesta manualitat tan divertida i original necessites: cartolina de color marró, taronja i groc per poder crear les fulles; paper kraft o de forn per poder elaborar l’arbre i cartó per poder fabricar la base d’aquest.

Primerament, fes una rodona en el cartó i retalla-la. Deixa la base en un costat i, seguidament, fes la forma del tronc amb el paper kraft, tallant per a dalt i enroscant el paper tal com es pot veure en el dibuix per poder crear les branques. Un cop tinguis enllestit el tronc i la forma de l’arbre, enganxa’l a la base amb cola.

Per decorar el teu arbre de tardor, dibuixa fulles petitones amb les cartolines de colors, retalla-les i enganxa-les amb cola a les branques. I voilá! Ja tens el teu arbre!

Pinta en ceràmica amb COLOR IT

Per poder gaudir de la pintura en ceràmica a casa teva, només has de demanar el nostre Kit Take Away! Te l’entregarem sense cost addicional i podràs fer una activitat diferent i artística amb els teus!

Dirigeix-te a la nostra web, a l’apartat Take Away, escull la peça o peces que desitgis, informa’ns del lloc de recollida (COLOR IT o al teu domicili), i concretarem dia i hora. T’entregarem els materials, les eines i les peces demanades.

Un cop tinguis la teva peça enllestida, te la vindrem a buscar o ens la podràs fer arribar al nostre espai creatiu. Finalment, te la fornejarem i te la tornarem a entregar.

Tasses, plats i tota mena de figuretes seran un gran entreteniment en aquest nou confinament de caps de setmana on podràs deixar anar tota la teva creativitat i imaginació!

Que quedar-se a casa sigui una gran oportunitat per potenciar l’artista que tens a dins!