Les millors manualitats per a regalar aquest Sant Valentí

Queden pocs dies perquè Sant Valentí torni a envair els nostres cors. Un any on més que mai necessitem demostrar quan estimem als nostres i a les nostres parelles, i de rebre l’afecte dels qui ens envolten! Una data molt especial on l’amor i l’amistat són les grans protagonistes! Les botigues es vesteixen de cors i de tots aquells elements que fan oda a l’amor, les xarxes socials s’omplen d’especials dedicatòries d’amor i les nostres mans s’ocupen d’obsequis únics i bonics per regalar. És per aquest motiu que volem, en aquest article, ensenyar-te algunes manualitats que pots crear i que es convertiran en el millor regal de Sant Valentí. Existeix alguna cosa més bonica que un regal fet per un mateix?

Sense dubte, els regals més cars no han de per què ser els millors. Un detall fet a mà, on li has dedicat el teu temps i on has bolcat tot el teu afecte i amor pot ser molt més valuós. I és aquí on entren en joc les manualitats! Celebra l’amor com es mereix i anima’t a fer aquestes originals manualitats! Convertiràs petits detalls en grans regals!

Un globus aerostàtic en forma de cor

No trobes que és una manualitat d’allò més original? Els globus aerostàtics són els grans protagonistes en molts moments, però en aquesta festivitat, encara més, on el teu amor volarà pel cel!

Agafa papers de colors, fil, cinta decorativa, unes tisores, cola i un rotlle de cartó.

Doblega el rotllo de cartó i retalla’l en tres parts iguals. Amb la cinta decorativa, envolta-la en les diferents bases. Quan tinguis la base feta, comença a crear el globus en el paper. Dibuixa la silueta d’un globus en cada una de les làmines de colors. Retalla-ho i dobla-ho a la meitat. Fes el mateix procés en tots. Un cop ho tinguis enllestit, enganxa’ls fins a tenir un acordió. Per acabar, necessitem unir la base i el globus. Com ho has de fer? Molt senzill! Talla el cordó en quatre trossos, d’uns 8 cm d’allargada, col·loca cola a dins de la base en quatre punts diferents i enganxa el cordó. Fes el mateix procediment en quatre costats diferents del globus. I volià! Ja tens la teva manualitat enllestida!

Peça de ceràmica romàntica

Aquest detall serà molt màgic. I és que es convertirà, estem segurs, en un record preciós. Com pots aconseguir peces de ceràmica de Sant Valentí? Molt fàcil! Dirigeix-te a la nostra web i en l’apartat Take away trobaràs un extens catàleg de peces de ceràmica. Si no localitzes la que tu vols, pots posar-te en contacte amb nosaltres i informar-nos de la peça que necessites. Farem tot el possible perquè l’aconsegueixis! Segueix tots els passos que et demanem (zona de recollida, pintures i materials que necessites, etc.).

Un cop tinguis el kit que t’hem proporcionat, pinta la teva peça com vulguis! Pots emprar la tècnica que més t’agradi, com en aquest cas, que s’ha pintat un cor a través de la tècnica de bombolles.

Garlanda de cors de diferents colors

Crear les teves pròpies garlandes és molt senzill i t’ajudarà a decorar la teva llar en qualsevol moment de l’any. Agafa paper de colors i de diferents textures, com pots observar a la fotografia, tisores i un fil o cordó del color que vulguis. Quan hagis arreplegat tots aquests materials, ja podem començar!

Dibuixa cors en el paper i retalla’ls. Pots utilitzar cartolines, t’ajudaran a aconseguir més resistència. Un cop tinguis enllestit el cor, fes-li un petit forat i passa-li el fil. Fes això unes quantes vegades, tantes com cors vulguis que vesteixin la teva garlanda! Quan hagis acabat, retalla un cordó o fil més gran i fes que pengi cada cor que has creat. Fàcil, oi?

Ens encantaria que compartissis amb nosaltres les teves creacions per poder-les penjar a les nostres xarxes socials! Així que no ho dubtis i envia’ns les teves fotografies al nostre email colorit@colorit.es! Seguim creant junts!